Bodrumspor, Haqi Osman'ı Transfer Etti! 4 Yıllık Anlaşma...

Ali Bozkurt
09.08.2023 - 23:12 | Son Güncellenme: 09.08.2023 - 23:18

Yeni Malatyaspor’dan ayrılan Ganalı forvet Haqi Osman’ın yeni adresi Trendyol 1. Lig ekiplerinden Bodrumspor oldu. Akdeniz ekibi 4 yıllık sözleşme imzaladı. İşte detaylar…

Bodrumspor, Haqi Osman'ı Transfer Etti! 4 Yıllık Anlaşma...

AJANSSPOR HABER

Haqi Osman, Yeni Malatyaspor ile yollarını ayırdı. Trendyol 1. Lig’den Bodrumspor ise genç forveti 4 yıllığına renklerine bağladığını duyurdu. 

Haqi Osman, Bodrumspor’da

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Bodrumspor yeni transferini duyurdu. Yeşil-beyazlı ekip Yeni Malatyaspor ile yollarını ayıran Haqi Osman’ı renklerine bağladı. Osman, Bodrum FK ile 4 yıllık sözleşmeye imza attı.

“Hoş geldin Haqi Osman”

Bodrumspor yeni transferini sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşım ile duyurdu. Ekibin sosyal medya hesabından “Hoş geldin Haqi Osman” başlığı ile yapılan paylaşımda “Son olarak Yeni Malatyaspor forması giyen Ganalı futbolcu Haqi Osman ile 4 yıllık sözleşme imzaladık. Haqi Osman’a formamız altında başarılar dileriz.” ifadelerine yer verildi. 

İlgini Çekebilir
Yeni Malatyaspor kongresi mahkemelik oldu
Habere Git

Çaykur Rizespor için de forma giydi

Yeni Malatyaspor ile yolları ayıran Haqi Osman geçtiğimiz aylarda Çaykur Rizespor forması da terletti. Osman geçtimiz Şubat ayında Yeni Malatyaspor’dan Çaykur Rizespor’a kiralandı. 

Kiralık dönüşü yollar ayrıldı

2022-23 sezonunu Çaykur Rizespor ile sonlandıran Haqi Osman, Haziran sonunda kiralıktan döndü. Osman’ın Yeni Malatyaspor’a dönmesinin ardından ise ekiple yollar ayrıldı. Osman yeni sezona Trendyol 1. Lig’de Bodrumspor ile devam edecek. 

Yeni Malatyaspor’da Haqi Osman

Haqi Osman, Ocak 2021’de Ganalı ekip Okyeman FC’den ayrılarak Yeni Malatyaspor’a katıldı. Osman geçtiğimiz sezon ekip için 15, 1. Lig maçında forma giydi. Sahada olduğu dakikalarda 5 kez fileleri havalandırmayı başaran genç futbolcu 4 golün de asistini yapan isim oldu. Osman, Yeni Malatyaspor kariyeri boyunca toplamda 33 resmi maçta forma terletti. Ganalı futbolcu bu maçlarda 6 gol ve 5 asist kaydetmeyi başardı. 

Haqi Osman’ın Çaykur Rizespor performansı

Ganalı genç futbolcu Haqi Osman, Şubat ayında kiralık olarak Çaykur Rizespor’a katıldı. Rizespor için 3 kez 1. Lig maçına çıkan Osman takıma herhangi bir gol veya asist katkısı sağlayamadı.

Senin için hazırladığımız haberler