Beşiktaş'ın yeni başkanı Hasan Arat'ın ilk transfer bombası! 30 milyon Euroluk kanat...

Özgür Koç
04.12.2023 - 12:23 | Son Güncellenme: 04.12.2023 - 12:50

Beşiktaş'ta olağanüstü genel kurulda kulüp başkanlığa seçilen Hasan Arat transfer harekatına başlıyor. Kartal için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Beşiktaş'ın yeni başkanı Hasan Arat'ın ilk transfer bombası! 30 milyon Euroluk kanat...

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi yönetiminin olağanüstü kongere kararı almasının ardından 3 Aralık Cumartesi günü, Serdal Adalı ile Hasan Arat'ın yarıştığı başkanlık seçimini kazanan Arat siyah beyazlı kulübün 35. başkanı oldu.

Beşiktaş'ın yeni başkan Hasan Arat'ın, 14. haftası geride kalan Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışında ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray'ın gerisinde kalan siyah beyazlıları yeniden yarışa ortak etmek için yapacağı transferlerle takımı güçlendirmesi bekleniyor.    

Chelsea ile iş birliği

Beşiktaş'ın yeni başkanı Hasan Arat, geçtiğimiz günlerde PSG ve Chelsea ile iş birliği yapacaklarını açıklamıştı. TGRT Haber'e konuşan Arat, "Chelsea ile toplantım var, toplanmayayım mı Chelsea ile? Chelsea kulübünün patronu benim arkadaşım. 'Hasan elimizden geleni yapmak istiyoruz' dedi bana. Körfez'de de bir takımım var. Hepsini zamanı gelince açıklarız" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş, Noni Madueke'yi listesine aldı

Fotomaç'ın The Telegraph'tan derlediği habere göre; Beşiktaş, Chelsea forması giyen 21 yaşındaki İngiliz oyuncu Noni Madueke'ye kanca attı. Haberde Premier Lig ekibinin takımdan ayrılmak isterse Madueke'ye zorluk çıkarmayacağı kaydedildi.

35 milyon Euro'ya transfer edildi

Ocak ayında PSV Eindhoven'dan 35 milyon Euro karşılığında transfer edilen Madueke'nin Chelsea ile 2030 Haziran ayına kadar süren 7,5 yıllık sözleşme imzaladı. 21 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinde kulüp taraflı 1 yıl opsiyon bulunuyor. 

Bu sezon 8 maçta forma giydi

Güncel piyasa değeri ise 30 milyon Euro olan 1.82 boyundaki Nijerya asıllı İngiliz kanat oyuncusu, bu sezon Chelsea formasıyla 8 maça çıktı ve 1 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler