Samet Akaydin ağlayarak soyunma odasına gitti

Akın Ungan
04.11.2023 - 20:42 | Son Güncellenme: 04.11.2023 - 21:31

Trabzonspor'un 3'üncü golünde hatası olan Fenerbahçeli Samet Akaydin taraftardan tepki aldı. Oyundan çıkarılan Samet ağlayarak soyunma odasına gitti.

Samet Akaydin ağlayarak soyunma odasına gitti

AJANSSPOR HABER

Süper lig ve Avrupa'da yoluna kayıpsız devam eden Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 11'inci haftasında Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Kadıköy'de oynanan zorlu mücadelede Sarı-Lacivertliler 3-1 geriye düştü.

Samet Akaydin'in hatasıyla gol geldi

Trabzonspor, ikinci yarının henüz ilk saniyelerinde skoru 2-0 yaptı. Bordo-Mavililer'i 1-0 öne geçiren Paul Onuachu'nun ardından Berat Özdemir farkı 2'ye çıkaran isim oldu. İkinci golden bir dakika sonra ise Trabzonspor'un 3'üncü golü geldi. Karadeniz temsilcisinin 3'üncü golünde Fenerbahçeli stoper Samet Akaydin'in hatası vardı.

Abdülkadir kaptı, Pepe attı

47'inci dakikada Samet'in kaptırdığı topun ardından sol çaprazdan ceza sahasına giren Abdülkadir Ömür, Edin Visca ile paslaştıktan sonra topu yerden içeriye çevirdi. Ön direkte bulunan Nicolas Pepe'nin sol ayağıyla gelişine yaptığı vuruşta top kaleci Livakovic'in üzerinden ağlarla buluştu.

İlgini Çekebilir
Onuachu bir başka! Beşiktaş'tan sonra Fenerbahçe...
Habere Git

Taraftar önce ıslıkladı sonra alkışladı

Bu golün ardından Samet Akaydin, Fenerbahçe taraftarının tepkisini çekti. Tribünler Samet Akaydin'i ıslıkladı. Fakat oyunun ilerleyen bölümünde taraftar Samet'in arkasında durdu ve ıslıklanan oyunuyu alkışlamaya başladı.

Direkt soyunma odasına gitti

Karşılaşmanın 73'üncü dakikasında Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Samet Akaydin'i kenara aldı. Samet'in yerine Michy Batshuayi oyuna dahil oldu. Samet Akaydin, oyundan çıkarken kimseyle selamlaşmayarak direkt soyunma odasına gitti. Oyuncunun göz yaşlarını tutamayıp ağladığı görüldü.

Senin için hazırladığımız haberler