Depremzedeye Destek İçin İmzalı Formalar Taraftar Seninle Sitesinde Satışta

Akın Ungan
08.03.2023 - 16:54 | Son Güncellenme: 08.03.2023 - 17:02

TFF'nin Omuz Omuza kampanyası yeni etkinliklerle devam ediyor. Depremde hayatını kaybeden Christian Atsu'nun imzalı formasının da satışa sunulduğu Taraftar Seninle sitesi açıldı.

Depremzedeye Destek İçin İmzalı Formalar Taraftar Seninle Sitesinde Satışta

AJANSSPOR HABER

Futbol dünyasının, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) öncülüğünde depremzedeler için başlattığı "Omuz Omuza" kampanyası yeni uygulamalarla devam ediyor. 1 Mart'ta düzenlenen; Fatih Terim'den Şenol Güneş'e, Mustafa Denizli'den Volkan Demirel'e, Ali Koç'tan Dursun Özbek'e, Ahmet Nur Çebi'den Ahmet Ağoğlu'na kadar futbol dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı yardım gecesinde 846 milyon liralık bağış toplandı. Ancak çalışmalar bu geceyle sınırlı değil. Haziran ayına kadar çeşitli etkinliklerle dayanışma devam edecek.

Taraftarın Seninle sitesi açıldı

İşte bunlardan biri de "Taraftar Seninle" etkinliği. Omuz Omuza sloganı altında açılan www.taraftarseninle.com isimli internet sitesi üzerinden satışa sunulan imzalı formalardan elde edilecek gelir de depremzedelere aktarılacak. Satışa sunulan en anlamlı forma kuşkusuz depremde hayatını kaybeden Atakaş Hataysporlu futbolcu Christian Atsu'nun... Hatayspor'un teknik direktörü Volkan Demirel ile tüm futbolcuların imzaladığı tek forma sitede satışa sunuldu.

İmzalı Christian Atsu'nun forması satışta

Halihazırda formaya verilen en yüksek teklif 35 bin lira seviyesinde. En yüksek teklifi veren bu anlamlı formayı alacak ve ayrıca da depremzedelerin yeni yaşam kurmasına katkı sunacak. Sitede imzalı Arjantin Milli Takımı forması, Luka Modric'in Hırvatistan Milli Takımı forması, Paulo Dybala'nın Roma forması, Ciro Immobile'nin Lazio forması da satışa sunalan diğer bazı formalardan.

İlgini Çekebilir
Dört büyüklerin stadı depreme dayanıklı mı? Prof. Ercan tek tek söyledi
Habere Git

Tüm takımlar aynı sponsorla çıkacak

Diğer yandan depremzedeler için sırada yeni etkinlikler de var. Bu sezonun bir maçında Spor Toto Süper Lig'in tüm takımları bağış karşılığı tek bir forma sponsoruyla maçlara çıkacak. Yani tüm takımların formasında aynı sponsor firma yer alacak. Bu anlamlı destek için en iyi teklifi veren marka belli olduktan sonra bu etkinlik de hayata geçirilecek.

TSYD benzeri kupa da planlanıyor

Bir diğer planlanan etkinlik de yıllar önceki bir kupayı da hatırlatacak. Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin, yıllar önce sezon öncesi oynanan TSYD Kupası benzeri mini bir üçlü turnuva oynanması planlanıyor. Fenerbahçe ve Beşiktaş, Soma'daki maden patlamasında hayatını yitiren madencilerin ailelerine destek için İngiliz ekibi Chelsea'nin de katılımıyla Kadıköy'de 45'er dakikalık mini bir turnuva oynamıştı.

Kulüp ve taraftar el ele verdi

Futbol kulüpleri ve taraftarları, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremin vurduğu 11 il için ilk saatlerden itibaren seferber oldu. Kulüpler ve taraftarlar el ele vererek, depremzedeler için yüzlerce TIR'lık malzeme toplayıp ulaştırdı. Bazı kulüp taraftarları deprem bölgesine de gidip enkaz ve yardımların dağıtılması çalışmalarına katıldı.

Senin için hazırladığımız haberler