Hertha Berlin'den Karius açıklaması! Transfer...

31.05.2020 - 16:27 | Son Güncellenme: 31.05.2020 - 17:26

Beşiktaş'tan FIFA'lık olarak ayrılan Alman kaleci Loris Karius'a bir kötü haber daha geldi. Hertha Berlin'den Karius'un transferi hakkında bir açıklama yapıldı.

Hertha Berlin'den Karius açıklaması! Transfer...

EMRAH KARALİNÇ/AJANSSPOR

Beşiktaş'tan olaylı bir şekilde ayrılan Loris Karius'un Bundesliga takımlarından Hertha Berlin'e transfer olacağı iddia edildi. Karius, Hertha Berlin ile anlaştı mı? İşte yaşanan son gelişmeler...

Karius'un adı Hertha Berlin ile anılmıştı

İngiliz ekibi Liverpool'un sözleşmeli futbolcusu olan, kiralık oynadığı Beşiktaş'tan FIFA'lık olarak ayrılan Loris Karius'un yeni adresinin Hertha Berlin olacağı öne sürülmüştü.

Berlin ekibinden Karius yalanlaması

Herta Berlin'in genel menajeri Michael Preetz, kulübün bu yaz döneminde bir kaleci arayışında olduğunu doğruladı ancak; gündemlerindeki ismin Loris Karius olmadığını açıkladı.

Liverpool, Karius'a kapıları tamamen kapattı

Michael Preetz, mevcut 1 numaralı kalecileri Rune Jarstein'ın performansının iyi olmadığını kabul etti. Ancak; Berlin yeni sezonda Karius'u düşünmüyor. Karius için Liverpool cephesi ise, 'Antrenmana bile gelme' görüşünü paylaşmıştı.

Karius Beşiktaş'ta kaç maça çıktı?

Karius'a İngiltere'den Wolverhampton ile West Ham United ilgi gösterdi. Ancak; bu durum sadece ilgi düzeyinde kaldı. Karius, Beşiktaş'ta ise 67 maça çıkmış ve kalesinde 95 gol görmüştü.

Liverpool ile sözleşmesi sürüyor

Karius'un İngiliz ekibi Liverpool ile 1 yıllık sözleşmesi sürüyor. Ada ekibinin menajeri Jürgen Klopp'un, Karius ile çalışmak istemediklerini kendisine bildirdiği haberleri sıkça gündeme gelmişti.

Karius, Beşiktaş'a nasıl veda etmişti?

Alman kaleci Beşiktaş ile sözleşmesini feshettiğinde sosyal medya hesabından açıklama yayınlamıştı.

Açıklamada, "Bugün Beşiktaş ile olan sözleşmemi feshettim. Bu şekilde bitmesi utanç verici ama şunu bilmelisiniz ki sorunları problem çıkarmadan çözmek için her şeyi denedim. Aylar boyunca çok sabrettim ve yönetimle sürekli konuştum. Aynı şeyler geçen yıl da olmuştu. Maalesef bu problemi çözmeyi bile denemediler. Hatta maaş kesintisiyle alakalı yardım önerimi reddettiler" ifadelerine yer vermişti.

Senin için hazırladığımız haberler