Kaysrerispor'da Hikmet Karaman Açıklama Yaptı

Akın Ungan
10.05.2022 - 23:32 | Son Güncellenme: 11.05.2022 - 00:42

Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'u 4-2 yenerek finale yükselen Kayserispor teknik direktörü Hikmet Karaman açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Kaysrerispor'da Hikmet Karaman Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Kayserispor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Kritik maçta Kayserispor 4-2 kazanarak finale yükselmeyi başardı. Mücadelenin sonunda gözyaşlarına hakim olamayan Hikmet Karaman açıklamalarda bulundu.

"2-0 geriden gelip, tur atlamak büyük başarı"

Hikmet Karaman şunları söyledi: "Oyuncularımızın hepsini kutlamak lazım. 1. dakikada 1-0 geriden gelip, ilk maçtaki skoru da düşünecek olursak, 2-0 geriden gelip, tur atlamak büyük başarı. Bugün itibari ile kupada final oynamak ve ligi düşme potasına hiç girmeden bitirmek önemli bir şey."

"Benim üzüntüm başka şeyden"

"Tabii kolay değil... Aslında devre arasında bundan önce oynadığımız maçlarda hep öne geçtik, maçları kaybettik. Bunun tersi olacak dedim. Tüm çalışanlar olarak Türkiye'de ilk defa bir Anadolu takımı Fenerbahçe'yi 2. yarı 10 kişi, Beşiktaş'ı deplasmanda oynuyorsun. O arada Trabzon, Galatasaray maçlarını deplasmanda oynuyorsun. Benim üzüntüm başka şeyden. O mağlubiyet serisinde asla bu oyuncular bunu hak etmedi."

"Biz kimlere karşı kaybetmişiz?"

"Trabzonspor iyi bir takım, tartışmasız... Ama biz oynadığmız maçlarda müthiş tempo, goller sergiledik. Biz kimlere karşı kaybetmişiz? Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor, Galatasaray, Alaynaspor, Konyaspor..."

"Emrah ile Ramazan'ı içeri çektim"

"Taraftarımız müthişti. İnanılmaz güç verdiler. Mağlup olmamıza rağmen takımı protesto etmediler. Emrah ile Ramazan'ı içeri çektim. İkisi de farklı bir oyuncu. İkinizden beri bu maçın yıldızı olacak dedim. Ama bir takım olarak bütünlük sergiledik. Dolayısıyla düşündüklerimiz gerçekleşti."

"Hiçbir takım finale gelene kadar bu takımlar ile karşılaşmadı"

"Başkanımıza yönetim kuruluna tüm Kayseri'ye teşekkür ediyoruz. İnşallah kupayı da alırız. Çünkü Fenerbahçe'yi, Beşiktaş'ı, Trabzonspor'u eleyen bir takım... Bugün hiçbir takım finale gelene kadar bu takımlar ile karşılaşmadı... Hak ederek final oynayacağız, inşallah da finalde kupayı alan takım biz oluruz."

Hikmet Karaman'dan 18 yıl öncesine...

Trabzonspor'u eleyen Kayserispor'dan teknik direktör Hikmet Karaman, 18 yıl önceki Kayserispor bayraklı fotoğrafını yayınladı.  İşte o görüntü...

Senin için hazırladığımız haberler