Galatasaray-Kayserispor Maçı Sonrası Hikmet Karaman'dan Açıklama

Akın Ungan
12.02.2022 - 21:43 | Son Güncellenme: 12.02.2022 - 21:56

Süper Lig'de Galatasaray ile Kayserispor karşılaştı. Mücadele 1-1 berabere bitti. Maç sonrası Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman açıklama yaptı.

Galatasaray-Kayserispor Maçı Sonrası Hikmet Karaman'dan Açıklama

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, Galatasaray'a konuk oldu. Bol gol pozisyonuna sahne olan karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Mücadelenin ardından Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, açıklamalarda bulundu.

"En önemli şey hafta içi Fenerbahçe ile 10 kişi oynadık..."

Karşılaşma sonrası kameralar karşısına geçerek, değerlendirme yapan Hikmet Karaman, "Oynadığımız oyunu tartışabiliriz ama en önemli şey Hatay maçından sonra Fenerbahçe ile kupada oynadık ve 50 dakika 10 kişi oynadık." ifadelerini kullanı.

"4 gündür uyumuyorum, oynayamam dedi"

Yoğun maç trafiği nedeniyle birçok oyuncusundan yoksun sahada olduklarını belirten Karaman, "Hem böyle yoğun maç oynayıp, 3 oyuncu kaybediyoruz ve 3 gün sonra Galatasaray'la oynuyoruz. Bugün de Emrah ısınırken çıkmak zorunda kaldı. Kayseri'de bıraktığımız oyuncuları çağırdık. Gavranovic'i dışarıda beklettik. Thiam 4 gündür uyumuyorum, oynayamam dedi." şeklinde konuştu.

"Belki 1-0'dan sonra 2'yi bulabilirdik"

Konuşmasına devam eden tecrübeli teknik adam, "Bu oyuncular oynasaydı, belki 1-0'dan sonra 2'yi bulabilirdik. nihayetinde Galatasaray'ın bulunduğu durumuna bakarsanız önemli bir puan aldık. Hem Fenerbahçe hem de bu maçı kritik edeceğiz  ve hafta sonu lig maçına çıkacağız." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler