Hikmet Karaman: Abdullah Avcı ile kasket takıp çıkalım maça!

Feride Kara
02.03.2022 - 23:18 | Son Güncellenme: 02.03.2022 - 23:39

Fenerbahçe'den sonra Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'ı eleyen Kayserispor'un hocası Hikmet Karaman 'Ende gut, alles gut!' Sonu iyi olan her şey iyidir." dedi

Hikmet Karaman: Abdullah Avcı ile kasket takıp çıkalım maça!

Fenerbahçe'den sonra Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'ı eleyen Kayserispor'un hocası Hikmet Karaman 'Ende gut, alles gut!' Sonu iyi olan her şey iyidir." dedi.

Cenk Gönen harika oynadı

Hikmet Karaman: Tur atladığımız için çok sevinçliyiz. Maçın kritiği yapılıyor ama bir öncesine baktığımızda Trabzon deplasmanından geldik, ondan önce Fenerbahçe deplasman, ondan önce de Galatasaray... 18 gün içerisinde Fenerbahçe, Trabzonspor ve Beşiktaş ile oynuyoruz lütfen. Unutmayalım...  Cenk Gönen uzun süredir oynamıyordu fakat bugün harika bir performans ortaya koydu. 

İlgini Çekebilir
Hikmet Karaman listeye bir büyük daha ekledi
Habere Git

Abdullah Hoca ile kasket takım çıkalım maça

18 günde bu maçı kim oynarsa oynasın. Buna dayanamazsın! Beşiktaş'ın 1 tane karşı karşıya pozisyonu var mı? Ben hatırlamıyorum! Önder Hoca'nın 'Çok pozisyona girdik.' dediği, ceza sahası dışından atılan şutlar! Oyuncularımız hepsini tebrik ediyorum.  Maçtan önce demiştik. Trabzonspor seyircisinin önüne bir daha çıkmak istemiştik. Abdullah Hoca ile kasket takıp çıkalım maça. Almanlar 'Ende gut, alles gut!' der. Sonu iyi olan her şey iyidir." diyerek röportajı noktaladı. 

Senin için hazırladığımız haberler