Hikmet Karaman'dan Balotelli Ve Yusuf Sarı Açıklaması

Orhan Gülek
06.05.2024 - 16:15 | Son Güncellenme: 06.05.2024 - 16:19

Adana Demirspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, İstanbulspor galibiyeti, Mario Balotelli ve Yusuf Sarı hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

Hikmet Karaman'dan Balotelli Ve Yusuf Sarı Açıklaması

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında deplasmanda İstanbulspor'u 1-0 mağlup eden Adana Demirspor'da teknik direktör Hikmet Karaman'dan İstanbulspor galibiyeti, İtalyan golcü Mario Balotelli ve Yusuf Sarı için açıklama geldi. 

"Galatasaray maçında oynadığımız oyun ortada"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Hikmet Karaman, "Adana Demirspor büyük bir camia. Galatasaray maçında bunu Adana Demirspor taraftarı bunu gösterdi. Murat Başkan (Sancak) Adana Demirspor'u alt ligden Süper Lig'e taşıdı ve Avrupa'da ülkemizi temsil etti. Adana Demirspor'a antrenör değişikliği sonrasında geldim. Ülkedeki hem ekonomik kriz, futbol dünyasındaki kriz birçok kulübe yansıdığı gibi aynı şekilde Adana Demirspor'dan ayrılan oyuncu grubu oldu. Burada dikkat çeken bir nokta; Adana Demirspor ara transfer en isabetli transferleri yapan kulüp olduk. Bizim için son 10-11 hafta çok önemli. Tüm ekip halinde birbirimizle yardımlaşarak kulübümüzün ismini ligde taşıyarak bu noktaya geldik. Adana Demirspor olarak puanımız 44 değil de 48-49 olabilirdi. Galatasaray maçında oynadığımız oyun ortada, ilk 60 dakikada da galibiyete yakın taraftık. Son 3 maçımızı kazanmak istiyoruz" dedi.

"Balotelli ile takım izinli olmasına rağmen antrenman yaptık"

Balotelli ile izin gününde antrenman Mario Balotelli'yi bireysel olarak çalıştırdığını ifade eden Karaman, "Mario Balotelli ile takım izinli olmasına rağmen antrenman yaptık. Bugün Mario'nun yanına Mendoza da katıldı. Mario Balotelli'yi İtalya Milli Takımı'nda görmek hem takımımız adına, hem de ülkemiz adına müthiş bir prestij olur. Mario Balotelli'yi Galatasaray maçında zaman zaman 10 numara pozisyonunda oynattım. O da orada pozisyonlar üretti" ifade etti.

Yusuf Sarı ve Arda Güler yorumu

Yusuf Sarı'yla ilgili olarak ise Hikmet Karaman, "A Milli Takımımız harika, umarım Yusuf Sarı da kadroda yer alır ve ülkemizi temsil eder. Ben, Avrupa Şampiyonası'nda Arda Güler'in önemli bir figür olacağına inanıyorum" açıklamasında bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler