Kayserispor'da Hikmet Karaman'dan Fenerbahçe maçı yorumu

Orhan Gülek
02.04.2022 - 18:39 | Son Güncellenme: 02.04.2022 - 18:45

Süper Lig'in 31. hafta karşılaşmasında Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası konuştu. İşte tüm detaylar...

Kayserispor'da Hikmet Karaman'dan Fenerbahçe maçı yorumu

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 31. haftasında Yukatel Kayserispor sahasında Fenerbahçe'yi ağırladı. Kayserispor'da teknik direktör Hikmet Karaman, alınan mağlubiyeti değerlendirdi.

"Okey, sorumlu benim!"

Tecrübeli teknik adam Karamanb "Bu iniş çıkışlar futbolda var. Galibiyet hasreti her takımda var. 5 maç, 7 maç olabiliyor. Vasat oynadık, taraftarımız haklı. İrfan'ın golü okey, olabilir. Diğer yediğimiz 3 golden en az 2'sini tutmalıydık. Kupada devam ediyoruz. Yorulduk, arayı iyi değerlendirmek istedik. Mağlup olduk ve sorumlusu benim. Ama ne yaptığımı iyi biliyorum. Kayserispor asla küme düşme potasına girmez! Bu tür şeylere inanmam! Okey, sorumlu benim!" dedi.

"Takım buradan yeniden ayağa kalkacak"

Fenerbahçe maçlarının zorluğuna atıf yapan Karaman  "Fenerbahçe maçı eleştirilmez, Konyaspor maçı eleştirilir, Alanyaspor maçı eleştirilir. Bunların analizini yapıyorum. Takım buradan yeniden ayağa kalkacak. Kim karakter gösterecek göreceğiz. Formül de daha çok çalışmak." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler