Kayaserispor'da Hikmet Karaman Attamah ve Thiam'dan Açıklama

Akın Ungan
19.04.2022 - 23:18 | Son Güncellenme: 19.04.2022 - 23:34

Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'a 1-0 kaybeden Kayserispor'da teknik direktör Hikmet Karaman ve oyunculardan Mame Thiam ile Joseph Attamah değerlendirdi.

Kayaserispor'da Hikmet Karaman Attamah ve Thiam'dan Açıklama

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası yarı final eşleşmesinin ilk karşılaşmasında Trabzonspor ile Kayserispor karşı karşıya geldi. İlk maçı 1-0 kaybeden Kayserispor'da teknik direktör Hikmet Karaman ve futbolculardan Mame Thiam ile Joseph Attamah açıklamalarda bulundu.

Attamah: "Finale çıkmak için bir yol var"

Maçın ardından kameralar karşısına geçen Joseph Attamah, şöyle dedi: "Bizim için zor karşılaşma oldu. 1-0 mağlup olduk ama daha fazla gol yemedik. Finale çıkmak için bir yol var. Evimizde elimizden gelenin en iyisini yaparak finale çıkmak istiyoruz. Trabzonspor gibi bir takıma oynadığınız zaman seviye ve yoğunluk yükseliyor. Bugün bu doğrultuda maç oldu. İyi mücadele ettik. Maçın önemli bir kısmını beraberlikle götürdük. Bugün beraberlikle ayrılıp evimizde avantajlı olmak istedik ama maalesef golü yedik."

Thiam: "Hedefimiz devam ediyor"

Mame Thiam ise şöyle konuştu: "Burada zor bir maç olacağını biliyorduk ve zor maç oldu. İyi mücadele ettik ve maçın sonlarına doğru golü yedik. Bu kupanın ilk ayağı oldu. Kendi evimizdeki maçı kazanmak ve turu geçmek istiyoruz. Trabzonspor'un ne kadar kuvvetli takım olduğunu biliyoruz. Bu maç üzerinden söylersek eğer bu maçı kaybettik. Ama finale çıkma hedefimiz devam ediyor. Evimizde oynayacağımız maçı kazanarak finale çıkmak istiyoruz."

"O golü yemememiz lazımdı"

Kayserispor teknik direktörü Hikmet Karaman ise maç sonu yaptığı açıklamada şunları ifade etti: "Buraya kadar getirmişken o golü yemememiz lazımdı. Maç 180 dakika. Kendi sahamızda, taraftarımızla ve şehrimizde oynayacağız. Şansımız yüksek. Ama bunu iyi değerlendirmek gerekiyor."

"Düşse kesin penaltı"

"Trabzonspor'un stoperleri oyuna girmeye başladı. Orada atağı iyi yapamadık. İkinci yarı bana göre daha dengeli oldu. 78'de bir pozisyon var, direkt Cardoso'ya. Bizim oyuncu düşse kesin penaltı. Dengesi bozuluyor ve vuramıyor. Bizim oyuncumuz orada penaltıyı alabilirdi. Orada dikkat çekici bir olay var."

"Şansımız yüksek"

"Şansımız yüksek ve bunu iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Herkes birbirini tanıyor. Trabzonspor'un hamle gücü yüksekti. İkinci maç için teknik anlamda fazla şeyler söylemek istemiyorum."

Senin için hazırladığımız haberler