Hikmet Karaman: Yeni bir takım olduk! Thiam, Mensah gelecek

Feride Kara
04.02.2022 - 22:44 | Son Güncellenme: 04.02.2022 - 22:47

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 24'üncü haftasında Yukatel Kayserispor Atakaş Hatayspor'u 4-3 mağlup ederken maçın ardından Hikmet Karaman konuştu

Hikmet Karaman: Yeni bir takım olduk! Thiam, Mensah gelecek

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 24'üncü haftasında Yukatel Kayserispor Atakaş Hatayspor'u 4-3 mağlup ederken maçın ardından Hikmet Karaman konuştu.

Thiam, Mensah gelecek

Hikmet Karaman: "Oyuncularımı tebrik ediyorum. 25. dakikaya kadar 2 penaltı kazanıyorsa bir takım ne kadar tempolu olduğu belli. Yeni bir takım olduk. Thiam, Mensah gelecek. Taraftardan çok büyük destek vardı. Taraftarımıza, şehrimize teşekkür ederiz. Oyuncularımız artık şehre stadyuma gelin mesajı verdi. Güzel stadyumumuz var. Taraftarlarımızı buraya bekliyoruz. Uğur penaltıyı kaçırdı. Taraftar Uğur'u destekledi ve golü attı.

İlgini Çekebilir
Kayserispor'dan Fenerbahçe ve Galatasaray'a gözdağı
Habere Git

Fenerbahçe maçına iyi odaklanmamız lazım

Oyuncu değişikliğini kupa maçına ve lig maçına göre yaptım. Üst düzey iki takıma karşı oynayacağız. Buna göre değişiklikler yaptım. Fenerbahçe maçına iyi odaklanmamız lazım. Kupayı kazanmak istiyorsak rakip kim olursa olsun elemek zorundasın. Eleyemezsen kupayı alacak gücünüz yoktur demektir. Fenerbahçe'de kupayı Avrupa'ya gitme yolu olarak görüyor."

Senin için hazırladığımız haberler