Hikmet Karaman'dan Yusuf Sarı-Galatasaray iddialarına yanıt!

İsa Kethüda
23.01.2024 - 22:25 | Son Güncellenme: 23.01.2024 - 23:34

Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında Beşiktaş ile deplasmanda berabere kalan Adana Demirspor’da teknik direktör Hikmet Karaman açıklama yaptı. Detaylar.

Hikmet Karaman'dan Yusuf Sarı-Galatasaray iddialarına yanıt!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında Beşiktaş ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Adana Demirspor’da teknik direktör Hikmet Karaman açıklamalarda bulundu.

"Üzerine koymamız gereken çok şey var"

Karaman, "Maçtan sonra ikinci 45 dakika 10 kişi oynadığında Beşiktaş deplasmanı için 1 puan iyi gibi görünüyor. Ama üzerine koymamız gereken çok şey var. İlk 45 dakika topa sahip olan takım Adana Demirspor ama gol bölgelerinde eksik olarak takımız. 

"Kadroyla hamle gücünde eksikliğimiz var"

Buna ben yeşil diyorum ama gol bölgesine giremediğimiz için kırmızı diyorum. Kadroyla hamle gücünde eksikliğimiz var. İyi mücadele ettik. Beşiktaş'ın da pozisyonları oldu. İyi mücadele eşittir goldür. 10 kişi olduğumuz için tolere edebiliriz ama geliştirmemiz gereken yönlerimiz var.

İlgini Çekebilir
Murat Sancak, Beşiktaş maçında isyan etti: "Yorumsuz!"
Habere Git

"Adana Demirspor, Anadolu'nun son 3 senenin çok önemli takımı"

Adana Demirspor, Anadolu'nun son 3 senenin çok önemli takımı. Türkiye'ye çok iyi oyuncular getiren bir takım. Bazen gelişimlerin olması için oyuncu değişiklikleri de oluyor. 

Transfer açıklaması

Murat başkanın yarın ne yapacağı belli olmaz. Bir bakarsın yarın hiç kimsenin beklemediği isimleri getirir. Biz de bekliyoruz. Tek hedefimiz var, bir an önce takımla antrenman yapabilmek" dedi.

İlgini Çekebilir
Adana Demirsporlu futbolculardan Beşiktaş açıklaması: "Skordan memnunuz"
Habere Git

Yusuf Sarı'nın Galatasaray iddialarına yanıt verdi

Yusuf Sarı'nın Galatasaray'a transfer olacağı iddialarıyla ilgili bir soruyu Hikmet Karaman, "Ekonomik anlamda kulüpler bu transferleri yapabiliyor. Mesele onların yerini doldurabilmek. Takımdan giden 6 oyuncu 20 gole direkt katkı yapmış. Yusuf, 7 asist yapmış. Önemli oyuncuların yeri mutlaka dolmalı çünkü 3-4 maç kaybettiğinde ligin çok farklı yerinde kendini bulabiliyorsun." şeklinde yanıtladı.

"Türkiye yabancının serbest olduğu dönemde yurt dışına oyuncu transferi olmuş"

Türk futbolu ve gelecek sezondan itibaren değişecek yabancı kuralıyla ilgili de konuşan Karaman, şunları kaydetti:

"Geçen sene depremi yaşayan bir ülkeyiz. Kovid-19 nedeniyle liglerin tatil olması... Bütün olarak bakmakta fayda var. Bazı takımlar ligden çekildi, teknik adamların kalitesi ve yeni gelen genç neslin tecrübesi. Ekonomik kriz. Bunlar takımları ve oyuncuları etkileyecek faktörler. Kurallar o kadar çok değişiyor ki. Bunu çok tartıştık. Yabancı kuralının amacı, yerli oyuncunun çıkması. Ancak Türkiye yabancının serbest olduğu dönemde yurt dışına oyuncu transferi olmuş. Geçmişi analiz edip adımlar atmalıyız. Global olarak bakmamız lazım. Pro Lisanslı teknik direktör yetiştirmek çok önemli. Benim için zor adam diyorlarmış. Bu hocayı almayın diyorlarmış. Ne yapalım ülkemizin kültürü bu. Bu kadar."

Senin için hazırladığımız haberler