İbrahim Üzülmez geri dönüyor! İşte yeni adresi...

Özgür Koç
27.02.2024 - 15:02 | Son Güncellenme: 27.02.2024 - 15:14

Son olarak Trendyol 1. Lig ekibi Eyüpspor'u çalıştıran 49 yaşındaki teknik direktör İbrahim Üzülmez, Süper Lig'e geri dönüyor. Detaylar haberimizde..

İbrahim Üzülmez geri dönüyor! İşte yeni adresi...

AJANSSPOR - HABER

Geçtiğimiz sezon Eyüpspor'u çalıştıran ancak Süper Lig'e çıkamyan Eyüpspor'dan ayrılan İbrahim Üzülmez, Süper Lig ekibine geri dönüyor.

Pendikspor, Vieria ile yollarını ayırıyor

Ligde son üç maçta sahadan mağlubiyetle ayrılan Pendikspor'un, Portekizli Teknik Direktörü Ivo Vieria ile yolları ayırma kararı aldığı ve sözleşme feshi görüşmelerine başladığı ileri sürüldü.

Yeni hoca adayı İbrahim Üzülmez

Viera ile yollarını ayıracak olan İstanbul ekibi'nin yeni teknik direktör adayının İbrahim Üzülmez olduğu iddia edildi Fanatik'in haberine göre; Pendikspor, Portekizli hocasının sözleşmesini feshettikten sonra İbrahim Üzülmez'le görüşmelere başlayacak.

4 yıl sonra Süper Lig'e dönecek

Süper Lig'de son olarak 2020 yılında Ankaragücü'nü çalıştıran İbrahim Üzülmez, 4 yıl aradan sonra Süper Lig'e geri dönmüş olacak.

Üzülmez'den Pendikspor açıklaması

İbrahim Üzülmez konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Pendikspor ile ön görüşme yaptık, fikir alışverişinde bulunduk. Ancak an itibarıyla henüz netleşen bir durum yok" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler