İlk 70 dakikayı örnek gösterdi

01.11.2020 - 10:38 | Son Güncellenme: 01.11.2020 - 10:43

Beşiktaş'ın teknik direktörü Sergen Yalçın, Yeni Malatyaspor maçının öncesinde futbolcularla bir toplantı yaptı. Toplantıda oyuncuları uyaran Sergen Yalçın, Denizlispor maçındaki ilk 70 dakikaya dikkat çekerken, Yeni Malatyaspor maçında da benzer bir oyun görmek istediğini söyledi. İşte detaylar...

İlk 70 dakikayı örnek gösterdi

Beşiktaş, Süper Lig'in 7. haftasında evinde Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak.

"70 dakika oynadığımız futbol bizim taktik felsefemiz"

Pazar günü saat 19:00'da oynanacak karşılaşma hakkında oyuncularını uyaran teknik direktör Sergen Yalçın, "Bundan sonra geçen sezonki tempolu futbolumuzu oynayacağız. Transfer dönemi biraz sıkıntılı geçti. Bu nedenle de sezon başında istediğimiz tempoyu bulamadık. Ancak artık kadro olarak eksiğimiz yok. Denizlispor maçında 70 dakika oynadığımız futbol bizim taktik felsefemiz" dedi.

"Saha dışına da dikkat etmeliyiz"

Skorer'in haberine göre; siyah beyazlı takımın teknik direktörü Sergen Yalçın, "Herkes özel hayatına çok dikkat etsin ve kendisini yüksek tempolu maçlara iyi hazırlasın. İstediğimiz sonuçları almak ve iyi futbol oynamak için saha dışına da dikkat etmeliyiz" diyerek oyunculara seslendi.

"Kesinlikle kolay bir maç olmayacak"

Öte yandan deneyimli teknik adam, Yeni Malatyaspor'un son dönemde çıkış yaptığını vurgulayarak, "Kesinlikle kolay bir maç olmayacak. Savunma ve hücumda en az hata ile oynamamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Muhtemel 11'ler

Senin için hazırladığımız haberler