İngiliz devi Fenerbahçeli yıldıza transfer teklifi yapma kararı aldı!

İsa Kethüda
18.04.2024 - 09:59 | Son Güncellenme: 18.04.2024 - 10:20

Süper Lig takımlarından Fenerbahçe forması giyen Ferdi Kadıoğlu için Avrupa kulüpleri devrede. Milli futbolcu için bir İngiliz kulübünün teklif yapacağı iddia edildi.

İngiliz devi Fenerbahçeli yıldıza transfer teklifi yapma kararı aldı!

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe forması giyen ve gösterdiği başarılı performansla birçok takımın transfer listesine giren Ferdi Kadıoğlu'nun, sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. 24 yaşındaki yıldız için bir İngiliz devinin teklif yapmaya hazırlandığı iddia edildi. İşte detaylar...

Arsenal teklif yapacak

Fanatik'te yer alan habere göre; Sarı-lacivertlilerin yıldızı için talep ettiği bonservis bedeli netlik kazandı. Mikel Arteta yönetimindeki Arsenal, Ferdi Kadıoğlu için sezon sonunda resmi transfer teklifi yapma kararı aldı.

25 milyon Euro

Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki sol bek için talep ettiği bonservis bedeli de haberin ayrıntılarında yer aldı. Fenerbahçe'nin Ferdi Kadıoğlu'nu 25 milyon Euro'nun altında bir bonservis bedeline bırakmaya niyetinin olmadığı aktarıldı.

İlgini Çekebilir
Vedat Muriqi'den transfer açıklaması! Fenerbahçe...
Habere Git

Bu sezonki performansı

24 yaşındaki sol bek bu sezon Fenerbahçe'de 44 müsabakada forma şansı buldu. Ferdi Kadıoğlu bu karşılaşmalarda 3 gol sevinci yaşadı. Milli yıldız takım arkadaşlarına 4 asist yaptı.

Piyasa değeri 20 milyon Euro

Ferdi Kadıoğlu'nun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 24 yaşındaki sol bekin güncel piyasa değeri 20 milyon Euro. A Milli Futbol Takımı'nda 15 maçta süre alan Ferdi Kadıoğlu, 1 kez rakip fileleri havalandırdı.

Milli futbolcu 2018 yılında 1.4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Hollanda ekibi NEC Nijmegen'den Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

İlgini Çekebilir
Yapay zeka Fenerbahçe - Olympiakos maçının skorunu açıkladı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler