İrfan Can Kahveci'nin durumu belli oldu!

Akın Ungan
07.05.2024 - 17:28 | Son Güncellenme: 07.05.2024 - 19:08

Süper Lig'de 0-0 biten Konyaspor maçında sakatlanan Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci'nin sağlık durumu ve kaç hafta sahalardan uzak kalacağı belli oldu.

İrfan Can Kahveci'nin durumu belli oldu!

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 35'inci haftasında Konyaspor'a konuk olan Fenerbahçe 0-0 berabere kalarak şampiyonluk yarışında büyük bir yara aldı. Sarı-Lacivertliler'in yıldız futbolcusu İrfan Can Kahveci, maçın 53'üncü dakikasında sakatlandı.

Konyspor maçında sakatlanarak oyuna devam edemeyen İrfan Can Kahveci'nin sağlık durumu belli oldu.

Fenerbahçe'den resmi açıklama

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada her iki oyuncunun da yaşadıkları sakatlık sebebiyle oyundan çıkmak zorunda kaldıkları vurgulanırken, şu ifadeler kullanıldı:

"Yapılan tetkiklerde İrfan Can Kahveci’nin sol ayak arka alt adalesinde yırtık, Bright Osayi-Samuel’in ise sol ayak bileğinde ödem ve kanama tespit edilmiştir. Oyuncularımızın tedavisine hemen başlanılmıştır."

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünü duyurdu! Tanıdık isim...
Habere Git

İrfan Can Kahveci sezonu kapattı

Ajansspor'un elde ettiği bilgilere göre milli futbolcu İrfan Can Kahveci'nin sezonu kapattığı, Bright Osayi Samuel’in ise 15 gün sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

İrfan Can Kahveci'nin bu sezonki performansı

Bu sezon 46 maça çıkan İrfan Can Kahveci, 18 kez rakip fileleri havalandırırken 12 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Bilindiği üzere Fenerbahçe'de İsmail Yüksek de, Beşiktaş ile oynanan karşılaşmada sakatlanmış ve sezonu kapamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler