Rangers, Galatasaray'ın Rıdvan Yılmaz için yaptığı teklifi reddetti!

İsa Kethüda
27.01.2024 - 18:30 | Son Güncellenme: 27.01.2024 - 18:38

Transfer haberleri. İskoçya Ligi takımlarından Rangers FC, Galatasaray'ın milli futbolcu Rıdvan Yılmaz için yaptığı transfer teklifi reddetti. Detaylar.

Rangers, Galatasaray'ın Rıdvan Yılmaz için yaptığı teklifi reddetti!

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında 29 Ocak Pazartesi günü sahasında Gaziantep FK ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, sol bek mevkisi için de çalışmalarına devam ediyor.

Rangers, Galatasaray'ın teklifin reddetti

Sports Digitale'da yer alan habere göre; Rangers FC, Galatasaray'ın 3 milyon Euro satın alma opsiyonlu kiralama teklifini reddetti.

Rangers, Rıdvan Yılmaz için 4.5 milyon Euro istiyor

İskoç ekibi, 4.5 milyon Euro zorunlu satın alma maddesiyle kiralama ya da direkt 4.5 milyon Euro bonservis bedeli talep etti.

İlgini Çekebilir
Hatayspor'a Nijeryalı forvet! Teklif yapıldı...
Habere Git

Galatasaray talebi kabul ederse, transfer tamamlanacak.

Bu sezonki performansı

25 Temmuz 2022 tarihinde Beşiktaş'tan 4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Ransgers'a transfer olan ve 2027 yılına kadar sözleşme imzalayan Rıdvan Yılmaz, bu sezon forma giydiği 17 maçta 2 gol ve 1 asist kaydetti.

Marcos Acuna da listede

Öte yandan Sarı-Kırmızılı takım İspanya Ligi'nde Sevilla'da forma giyen Marcos Acuna'yı da transfer listesine dahil etti. Galatasaray, Rıdvan Yılmaz'dan sonuç elde edemezse rotasını Arjantinli sol beke çevirecek.

İlgini Çekebilir
Recep Uçar gitti, Burak Yılmaz geliyor!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler