İsmail Kartal: "Livakovic Belirsiz, Becao Bitti"

İsa Kethüda
15.07.2023 - 16:20 | Son Güncellenme: 15.07.2023 - 16:43

Son dakika haberleri... Süper Lig takımlarından Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Rodrigo Becao transferinin bittiğini açıkladı. İşte detaylar...

İsmail Kartal: "Livakovic Belirsiz, Becao Bitti"

AJANSSPOR-HABER

Yeni sezon hazırlıklarına Rusya'da devam eden Fenerbahçe, St. Petersburg şehrinde düzenlenen Pari Premier Cup'taki üçüncü maçında Neftçi Bakü’yü Edin Dzeko’nun golüyle 1-0 mağlup etti.

Rodrigo Becao, Fenerbahçe'de

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Udinese forması giyen Rodrigo Becao transferinin bittiğini söyledi.

"Dzeko'nun güzel bir gol atması olumluydu"

Kamp sürecini değerlendirerek sözlerine başlayan Kartal, "Buraya gelmek güzeldi. Kamp dönemi bizim için verimli geçti. Bu kampın devamında 26'ındaki maça ve lige en iyi şekilde hazırlanabileceğimizi düşünüyorum. Bazı oyuncuların dönmesi ve Dzeko'nun güzel bir gol atması olumluydu. Lige en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz.

İlgini Çekebilir
F.Bahçe'ye Brezilyalı sağ kanat!
Habere Git

"Bizim bir sistemimiz var"

Bizim bir sistemimiz var ama şartlar, oyunun gidişatı, duruma göre çift forvet, üç forvetle de oynayacağız" dedi. 

"Livakovic belirsiz, Becao bitti"

Kaleci Livakovic ve Becao'nun transfer durumunu değerlendiren Kartal, "Livakovic'in durumu belirsizliğini koruyor. Becao'nun transferi bitti, gerçekleşti" ifadelerini kullandı.

Bilindiği üzere Fenerbahçe yönetimimim Becao’nun transferi için kulübü Udinese’ye 9+1 milyon Euro'luk teklif yaptığı iddia edilmişti. Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden Brezilyalı savunma oyuncusu, Udinese ile çıktığı 130 maçta 6 gol ve 3 asist kaydetti.

Becao'nun 2022/23 Udinese istatistikleri ise şu şekilde:

  • 28 maç
  • Başarılı top kapma: %65
  • Başarılı ikili mücadele: %69
  • Maç başı pas arası: 4.9


"Transfer olabilir"

Açıklamalarına devam eden Kartal, "Transfer olabilir. Daha transfer dönemi devam ediyor, olabilir. Ama şu anda bizim orada oyuncularımız var. Yönetimle sürekli konuşuyoruz. Duruma göre, kendi sistemimize göre her şeyi değerlendiriyoruz. Olabilir de, zaman içinde yaşayarak göreceğiz" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Asist Kent, gol Dzeko!
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler