İsmail Yüksek için yeni gelişme! Erken dönüş...

Cem Ergün
05.05.2024 - 17:26 | Son Güncellenme: 05.05.2024 - 17:55

Fenerbahçe'nin, geçtiğimiz hafta Beşiktaş ile karşı karşıya geldiği mücadelede sakatlanan İsmail Yüksek için yeni bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

İsmail Yüksek için yeni gelişme! Erken dönüş...

AJANSSPOR HABER

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Beşiktaş maçında sakatlanan ve uzun bir süre sahalardan uzak kalacağı açıklanan Fenerbahçe'nin yıldız orta sahası İsmail Yüksek için yeni bir gelişme yaşandı.

Beşiktaş maçında sakatlandı

İsmail Yüksek, Fenerbahçe'nin Beşiktaş ile karşı karşıya geldiği maçın 19'uncu dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Milli futbolcu yerini Rade Krunic'e bırakmıştı.

Daha sonra yapılan kontrollerde İsmail Yüksek'in ayak bileği bağında kopma olduğu öğrenildi. Tedavisine başlayan oyuncunun sahalardan 4-6 hafta arası uzak kalması bekleniyordu.

Sakatlık için yeni gelişme

Haber detayında, İsmail Yüksek'in tedavisinin ameliyatsız gerçekleştirileceği belirtildi. Yüksek'in bu tedavi için Sırbistan'a gideceği ve uzman bir ekip tarafından 2 haftalık bir tedavi sürecine gireceği kaydedildi.

EURO 2024'e katılacak mı?

Öte yandan bu tedavi süreciyle birlikte İsmail Yüksek'in lige yetişemese dahi Türkiye Milli Takımı ile birlikte EURO 2024'e katılması amaçlanıyor.

Almanya'da düzenlenecek olan 2024 Avrupa Şampiyonası, 14 Haziran Cuma günü Almanya ve İskoçya arasında oynanacak açılış mücadelesiyle başlayacak. Millilerimi ise ilk maçında 18 Haziran Salı günü Gürcistan ile karşı karşıya gelecek.

Senin için hazırladığımız haberler