İspanya duyurdu: Fatih Terim, Sevilla'nın başına geçiyor

Ali Bozkurt
04.10.2022 - 11:52 | Son Güncellenme: 05.10.2022 - 01:31

Teknik direktör Julen Lopetegui ile yolları ayırmayı düşünen LaLiga ekibi Sevilla'nın takımın başına Fatih Terim'i getirmeyi planladığı iddia edildi. Detaylar...

İspanya duyurdu: Fatih Terim, Sevilla'nın başına geçiyor

AJANSSPOR HABER

Son olarak Süper Lig'de Galatasaray'ı yöneten ve ayrıldıktan sonra herhangi bir takımla çalışmalara başlamayan Fatih Terim için yeni iddialar ortaya atılmaya devam ediliyor. İmparator için bu sefer İspanyol ekibi devreye girdiği yazıldı. İşte detaylar...

Fatih Terim, liste başında

Carrusel Deportivo haberine göre: Sevilla, teknik direktör Julen Lopetegui ile yolları ayırmayı düşünüyor. İspanyol ekibinin teknik direktör adayları listesinde Fatih Terim ilk sıralarda yer alıyor. Galatasaray'dan Marcao'yu da alan Sevilla, İspanya Ligi'nde ilk 7 haftada sadece 1 galibiyet alabilmiş, 7 kez de rakiplerine yenilirken, 2 maçta da berabere kalmıştı.

Hull City iddia edildi

Hull City için yeni teknik direktör adayları olarak Fatih Terim, Şenol Güneş, Sergen Yalçın, İsmail Kartal'ın isimleri de öne sürülmüştü. 

İlgini Çekebilir
Fatih Terim'e tarihi davet: Efsaneler arasına girecek!
Habere Git

Fatih Terim, Katar'da

2022 Dünya Kupası için Katar'a davet edilen Fatih Terim, ülkede bazı ziyaretlerde bulundu. Terim 21 Kasım 2022'de başlayacak olan turnuva öncesi statları ziyaret etti.

Senin için hazırladığımız haberler