Atletico Madrid, Getafe'den Enes Ünal'ı Transfer Etmek İstiyor

Orhan Gülek
14.01.2023 - 12:38 | Son Güncellenme: 14.01.2023 - 12:59

La Liga temsilcisi Getafe'de parlak bir sezon geçiren ve transfer döneminin popüler isimlerinden biri olan Enes Ünal, Atletico Madrid'in transfer listesine girdi.

Atletico Madrid, Getafe'den Enes Ünal'ı Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR - HABER

İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid, Getafe forması giyen milli futbolcumuz Enes Ünal ile ilgileniyor.

Joao Felix yerine Enes Ünal

İspanyol basınından AS'ın haberine göre, Atletico Madrid, Chealsea'ye transfer olan Joao Felix yerine Enes Ünal'ı getirmeyi düşünüyor.

Atletico Madrid'de gündem transfer

Atletico Madrid'de son günlerde Memphis Depay ve Borja Iglesias'ın ismi ön plana çıkarken gündemde yer alan bir diğer isim ise Getafe'de forma giyen Milli furbolcu Enes Ünal.

İlgini Çekebilir
Enes Ünal durmuyor! Gollere devam
Habere Git

İspanyol basınından Enes Ünal'a övgü

Atletico Madrid'in gündeminde yer alan isimleri karşılaştıran AS gazetesi Enes Ünal'a övgüler yağdırarak, İspanyol ekibinin tercihini Milli golcüden yana kullanması gerektiğini şu ifadelerle belirtti:

As Gazetesi: "Enes Ünal, diğer isimlere göre yaşı daha genç"

"Verilere göre Simeone'nin güvenebileceği en iyi forvet Enes Ünal. Golcü futbolcu, Villarreal, Levante ve Real Valladolid'deki deneyimlerinden sonra kendisini Lig'de kesin olarak kanıtladı. Ve bunu performansa dayalı olarak yaptı. Bu sezon, Borja Iglesias ve Depay'den daha fazla şans yaratmayı ve daha fazla sayıda kilit pas atmayı başardı. Ayrıca diğer isimlere göre yaşı daha genç. Geçen sezon 16 gol kaydetti ama o sadece hücumda değil, savunmada da yardımcı olan bir forvet."

Getafe, Enes Ünal'ı bırakmak istemiyor

Geçen sezon La Liga'da 37 maça çıkan 25 yaşındaki oyuncu, 16 kez gol sevinci yaşarken bir kez de asist yapmayı başardı. Bu performansıyla dikkatleri üzerine çeken Enes için sezon başında birçok teklif olmasına rağmen Getafe milli oyuncuyu satmak istemedi.

İlgini Çekebilir
İspanya Süper Kupası'nda finalin adı El Clasico!
Habere Git

Enes Ünal'ın performansı

Bu sezon Getafe formasıyla 16 maça çıkan Enes Ünal, 4 kez gol atarken, 4 de asist kaydetti. İspanya Kral Kupası'nda ise oynadığı üç maçta bir gol ve iki asistlik performans sergiledi.

Enes Ünal'ın piyasa değeri 25 milyon Euro

İspanyol ekibiyle 2025'e kadar sözleşmesi bulunan Enes Ünal'ın piyasa değeri 25 milyon Euro. Ünal, İspanya'da daha önce Villarreal, Levante ve Real Valladolid formaları giydi. 

Senin için hazırladığımız haberler