İşte Galatasaray'ın hedefindeki yerli futbolcu! Erden Timur çok beğeniyor...

Özgür Koç
08.05.2024 - 10:05 | Son Güncellenme: 08.05.2024 - 10:12

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, kadroya yapacağı yerli takviyesi için Erden Timur'un da çok beğendiği yıldız futbolcuyu listesine aldı. İşte detaylar...

İşte Galatasaray'ın hedefindeki yerli futbolcu! Erden Timur çok beğeniyor...

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in son üç haftasına en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde giren Galatasaray'da gelecek sezon kadrosu için çalışmalar da başladı.

Türkiye'de yetişmiş oyuncu sayısı artırılacak

UEFA listesine ülke dışından 17 oyuncu kaydedebilen Galatasaray, bu nedenle ülkede yetişmiş oyuncu sayısını artırmayı hedefliyor.

Berat Özdemir iddiası

Haber Türk'te yer alan habere göre; 18-21 yaş aralığını Türkiye'de geçirmiş oyuncular üzerinde tarama yapan sarı-kırmızılılar, Alanyaspor'un yıldızı Oğuz Aydın'dan sonra Berat Ayberk Özdemir'i de gündemine aldı.

Erden Temur çok beğeniyor

Haberin detayında, Galatasaray'ın Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'un da çok beğendiği Berat Özdemir'i şu anda kiralık oynadığı Trabzonspor da bonservisiyle transfer etmek istediği kaydedildi.

İkili mücadelelerin yüzde 60'ını kazanıyor

Berat geride kalan 35 maçta girdiği ikili mücadelelerin büyük bölümünü kazandı. Maç başına 7.42 defansif aksiyonda bulunan 25 yaşındaki orta saha söz konusu mücadelelerin yüzde 61'ini kazandı.

Yine maç başına 3.97 top çalan Berat Özdemir, 4.95 de pas arası yaptı. Ligin rakip üçüncü bölgesinde en çok isabetli pas veren futbolcularından olan Berat, uzun paslarda da üst sıralarda yer alıyor.

Yıllık ücreti 1 milyon Dolar

Ağustos 2022'de Al Ittifak'a transfer olan Berat Özdemir, Suudi Arabistan ekibinden yıllık 1 milyon dolar ücret kazanıyor.

Eylül 2023'te Trabzonspor'a kiralanan Berat Özdemir, bu sezon 35'i Türkiye'de olmak üzere toplamda 39 maça çıkarken 1 gol attı; 1 golün de hazırlayıcısı oldu.

"Seneye ne olacak bakalım"

Trabzonspor’da sezon sonu kiralık sözleşmesi sona erecek 25 yaşındaki futbolcu kariyeri ile ilgili soruya, “Kiralık veya burada bonserviste bulunmam gerçekten benim için önemli değil. Trabzonspor arması ve forması ile sahada olduğum sürece elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Seneye ne olacak bakalım, hayırlısı diyelim” ifadeleriyle yanıt vermişti.

Senin için hazırladığımız haberler