Macaristan - Türkiye maçını Bartosz Frankowski yönetecek

İsa Kethüda
21.03.2024 - 13:19 | Son Güncellenme: 21.03.2024 - 13:23

A Milli Takım'ın, yarın deplasmanda Macaristan ile oynayacağı özel maçta Polonya Futbol Federasyonu'ndan Bartosz Frankowski düdük çalacak. İşte detaylar.

Macaristan - Türkiye maçını Bartosz Frankowski yönetecek

A Milli Takım'ın, 2024 Avrupa Şampiyonası finallerine hazırlık kapsamında yarın deplasmanda Macaristan ile oynayacağı özel maçın hakemleri açıklandı. 

Maçı Bartosz Frankowski yönetecek 

Başkent Budapeşte'deki Puskas Arena'da TSİ 22.45'te oynanacak müsabakayı Polonya Futbol Federasyonu'ndan Bartosz Frankowski yönetecek. 

Frankowski'nin yardımcılıklarını aynı ülkeden Marcin Boniek ve Jakub Winkler üstlenecek. Müsabakada dördüncü hakem olarak Damian Kos görev yapacak. VAR'da Pitotr Lasyk, AVAR'da da Krzysztof Jakubik yer alacak.

Öte yandan Polonyalı hakem Bartosz Frankowski, A Milli Takım'ın Kasım 2023'te deplasmanda Almanya ile oynadığı özel müsabakada da görev almıştı.

A Milli Futbol Takımı, Macaristan maçının hazırlıklarını tamamladı

Öte yandan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) hazırlıkları kapsamında yarın Macaristan ile başkent Budapeşte'de karşılaşacak A Milli Takım hazırlıklarını tamamladı.

Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde teknik direktör Vincenzo Montella yönetimindeki antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirildi.

Kadroya dahil edilen ve dün kampa katılan Galatasaray'ın savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakcı da takımla ilk antrenmanına çıktı. İdman öncesinde teknik direktör Montella oyuncularla saha ortasında kısa bir toplantı yaptı.

Koşu, ısınma ve pas çalışmasıyla başlayan idmanın basına kapalı bölümünde de taktik çalışma gerçekleştirildi.

A Milli Takım, saat 16.00'da İstanbul Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla Macaristan'ın başkenti Budapeşte'ye hareket edecek. Milliler, TSİ 19.00'da mücadelenin oynanacağı Puskas Arena'da basına kapalı olarak yürüyüş yapacak. TSİ 19.30'da teknik direktör Vincenzo Montella ve futbolculardan Zeki Çelik, basın toplantısında soruları yanıtlayacak.

Maç yarın TSİ 22.45'te başkent Budapeşte'deki Puskas Arena'da oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler