İşte Mustafa Cengiz'in son hali!

21.06.2020 - 22:15 | Son Güncellenme: 21.06.2020 - 22:20

Galatasaray'da Başkan Mustafa Cengiz, Gaziantep FK maçını heyecanlı bir şekilde izledi. Tribünde olacağı gündeme gelen Cengiz, maçı evinde izlemeyi tercih etti.

İşte Mustafa Cengiz'in son hali!

AJANSSPOR

Galatasaray, Süper Lig'in 28. haftasında sahasında Gaziantep FK ile karşı karşıya geliyor. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, karşılaşmayı nerede izledi? Bu konuda kulüpten bir açıklama geldi.

Mustafa Cengiz, Gaziantep FK maçını heyecanla takip etti

Pandemi döneminde hem teknik direktör Fatih Terim'in hem de yöneticilerin yakalandığı koronavirüs dışında Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz de zorlu bir süreç yaşamıştı. Önemli ameliyatlar geçiren Mustafa Cengiz, Gaziantep FK karşılaşmasını evinde takip etti.

Maçı evinde izleyen Mustafa Cengiz'e yöneticiler eşlik etti

Galatasaray'ın resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Başkanımız Sn. Mustafa Cengiz, Başkan Yardımcılarımız Sn. Yusuf Günay ve Sn. Kaan Kançal, Muhasıp Üyemiz Sn. Dorukhan Acar ve Sportif A.Ş. Y. K. Üyemiz Sn. Oytun Özer karşılaşmayı başkanımızın evinde beraber takip ediyorlar. Başkanımız tüm camiamıza selam ve sevgilerini iletiyor" ifadelerine yer verildi.

Mustafa Cengiz ne ameliyatı oldu?

7 Mayıs'ta beyin ameliyatı, 18 Mayıs'ta ise mide ameliyatı geçiren Mustafa Cengiz, 3 Haziran'da taburcu olduktan sonra, "3 Haziran'da taburcu olan Cengiz, burada bir açıklama yapmış ve "Sadece sesim kısık. O da 3-4 gün sonra düzelir. Gördüğünüz gibiyim. Beni sabahtan yatsı namazına kadar dualarla haşreden taraftarıma, camiama, Türk halkına teşekkür ediyorum. Allah utandırmasın. Mücadele bir varlıktır. Mücadeleye devam edeceğiz" demişti.

Senin için hazırladığımız haberler