İtalyan ekibi istemişti: Markova transferinde VakıfBank gelişmesi

Aleyna Gürgen
01.02.2024 - 11:26 | Son Güncellenme: 01.02.2024 - 12:39

Marina Markova'yı transfer etmek isteyen İtalya Ligi ekiplerinden Igor Gorgonzola Novara'nın transfer hamlesinde önemli bir gelişme yaşandı.

İtalyan ekibi istemişti: Markova transferinde VakıfBank gelişmesi

İtalyan ekibi Igor Gorgonzola Novara'nın Sultanlar Ligi ekibi Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop oyuncusu Marina Markova'yı transfer etmek istediği öne sürülmüştü. La Gazzetta dello Sport tarafından aktarılan bilgilere göre ise İtalyan ekibi bu girişiminde anlaşmaya varamadı. 

İlgini Çekebilir
FLAŞ | Fenerbahçe, Melissa Vargas ile anlaşma sağladı!
Habere Git

CEO, Markova için devredeydi

Igor Gorgonzola Novara'nın CEO'su Fabio Leonardi yeni bir transfer için ataktaydı. La Stampa geçtiğimiz günlerde Leonardi'nin Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop'un Rus smaçör Marina Markova'yı transfer etmek istediğini öne sürdü.. Leonardi'nin Markova transferi için ileri düzeyde görüşmelerde bulunduğu da belirtildi.

İlgini Çekebilir
Polonya'nın Melissa Vargas'ına Efeler Ligi transferi açık!
Habere Git

Novara görüşmelerden sonuç alamadı

La Gazzetta dello Sport'un aktardığı bilgilere göre ise Igor Gorgonzola Novara, Marina Markova için uzun süre görüşmelerde bulundu ancak sonuç alamadı. Habere göre, İtalyan ekibinin Sultanlar Ligi'nde 'Hürrem Sultan' lakabı ile de bilinen Markova'nın transferinde anlaşmaya varılması pek mümkün görünmüyor. Novara, Rus voleybolcuyu bu sezonun sonuna kadar forma giymesi için kadrosuna katmak istiyordu.

" Markova çok hevesliydi"

La Stampa'dan Marco Piatti'nin aktardığı bilgilere göre ise Novara genel menajeri Enrica Marchioni, Marina Markova'nın transfer süreci hakkında şunları söyledi: "Bir anlaşmaya varmıştık, Markova çok hevesliydi ve bavullarını çoktan hazırlamıştı hatta önümüzdeki sezonki takımı Vakıfbank bile bu transferi destekliyordu ama ne yazık ki Markova'nın şu anki takımı Muratpaşa'nın %50 sahibi Antalya Belediye Başkanı, görüşmelere olumsuz cevap bildirdi ve her şey suya düştü." 

Markova, VakıfBank'a transfer olacak

La Stampa'da yer alan habere göre Marina Markova önümüzdeki 2 yıl boyunca VakıfBank'ta forma giyecek. 

Senin için hazırladığımız haberler