İtalyanlar anlaşmayı duyurdu! Kenan Yıldız imzayı atıyor...

İsa Kethüda
15.04.2024 - 17:36 | Son Güncellenme: 17.04.2024 - 13:53

Transfer haberleri. İtalya Ligi takımlarından Juventus'un, milli futbolcu Kenan Yıldız ile yeni sözleşme uzatma konusunda anlaşmaya vardığı iddia edildi.

İtalyanlar anlaşmayı duyurdu! Kenan Yıldız imzayı atıyor...

AJANSSPOR-HABER

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Juventus, sezon başında bonservis ücreti ödemeden kadrosuna kattığı Kenan Yıldız ile olan sözleşmesini uzatma kararı aldı.

Juventus, Kenan Yıldız ile anlaştı

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Juventus'un, bu sezon başarılı bir performans gösteren ve A takım kadrosuna dahil edilen milli futbolcu Kenan Yıldız ile yeni sözleşme uzatma konusunda her türlü anlaşmaya vardığı ve genç yıldızın kontratının 30 Haziran 2028 yılına kadar uzatılacağı belirtildi.

Menajer şirketi ile yollar ayrılıyor

Haberde, 18 yaşındaki on numaralı yıldızın Juventus ile yeni sözleşme imzalamasının ardından menajer şirketi Leaderbrocks ile de yollarını görüş ayrılıkları nedeniyle ayıracağı ifade edildi. 

İlgini Çekebilir
Real Madrid'in Manchester City kamp kadrosu belli oldu! Arda Güler...
Habere Git

Maaşına zam

Halihazırda İtalyan devi ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılına kadar devam eden Kenan Yıldız, siyah-beyazlı takımdan 500 bin Euro gibi bir ücret kazanıyor. Milli futbolcunun yeni sözleşmeyi imzalaması ile birlikte İtalyan kulübünden yıllık 1 milyon Euro + bonuslar kazanacak. 

Roberto Baggio: "Kenan Yıldız'ı çok beğeniyorum"

Öte yandan İtalyan eski futbolcu Roberto Baggio, Kenan Yıldız'ı çok beğendiğini söyledi. Baggio, "Kenan Yıldız'ı çok beğeniyorum. İnanılmaz yetenekleri var" ifadelerini kullandı.

Bu sezonki performansı

Bu sezon 32 karşılaşmada görev alan başarılı futbolcu 5 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

İlgini Çekebilir
Ozan Tufan en iyi 11'de!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler