Beşiktaş'ta Joe Worrall'ın kaderi 3 gün sonra belli olacak

Özgür Koç
08.03.2024 - 11:11 | Son Güncellenme: 08.03.2024 - 11:21

Beşiktaş’ın devre arasında kadrosuna kattığı İngiliz Joe Worrall'ın kaderi 3 gün sonra oynanacak olan Gaziantep Fk karşılaşmasında belli olacak. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta Joe Worrall'ın kaderi 3 gün sonra belli olacak

AJANSSPOR - HABER

Siyah beyazlıların ara transferde Premier Lig ekibi Nottingham Forest’ten satın alma opsiyonuyla kiraladığı Joe Worrall beklentilerin altında kalmıştı. 

Kayserispor maçından sonra forma yüzü görmedi

27 yaşındaki savunmacı, Beşiktaş'ın Kayserispor’la deplasmanda golsüz berabere kaldığı maçta 90 dakika görev yapmıştı. Ancak teknik direktör Fernando Santos daha sonra Konyaspor, İstanbulspor ve Galatasaray’la oynadıkları karşılaşmalarda deneyimli futbolcuya görev vermedi. Worrall, Konyaspor’la oynanan kupa maçında da forma giymedi.

Colley'in yokluğunda 11'de sahaya çıkabilir

Milliyet'te yer alan habere göre; Fernando Santos, Galatasaray derbisinde kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Omar Colley’in yokluğunda İngiliz stopere Gaziantep FK karşısında büyük olasıkla ilk 11'de yer verecek.

Kader maçı olabilir

Haberde, Joe Worrall'ın, Gaziantep deplasmanında büyük olasılıkla Beşiktaş’taki geleceğini belirleyecek bir sınav vereceği kaydedildi. İngiliz defans oyuncusunun başarılı bir performans sergilemesi halinde teknik heyetin gözüne girmeyi başaracağı belirtildi.

Beklentilere yanıt vememezse opsiyonu kullanılmayacak

Öte yandan siyah-beyazlı yönetimin kritik Gaziantep FK mücadelesinde beklentilere yanıt verememesi halinde Joe Worrall'ın satın alma opsiyonunu kullanmayacağı da ileri sürüldü. Tecrübeli oyuncu opsiyonun kullanılmaması durumunda sezon sonu Kartal’dan ayrılarak Nottingham Forest’e geri dönmek zorunda kalacak.

Senin için hazırladığımız haberler