Club Brugge-Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? İşte İlk 11'ler

Orhan Gülek
21.09.2023 - 08:50 | Son Güncellenme: 21.09.2023 - 20:59

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu ilk maçında Club Brugge deplasmanına çıkıyor. İşte Club Brugge-Beşiktaş ilk 11'leri ve 90 dakika öncesi detaylar

Club Brugge-Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? İşte İlk 11'ler

AJANSSPOR - HABER

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi macerasına deplasmanında başlıyor. Siyah Beyazlılar, D Grubu ilk maçında Club Brugge'a konuk oluyor.

İşte Club Brugge-Beşiktaş maçının muhtemel 11'leri ve 90 dakika öncesi tüm detayları...

Kara Kartal, Avrupa'da namağlup

Kara Kartal, bu sezon Avrupa Konferans Ligi'nde oynadığı 6 müsabakadan da galibiyetle ayrıldı. 2. Eleme Turu'nda Tirana'yı 3-1 ve 2-0'lık skorlarla mağlup eden siyah-beyazlı ekip, 3. Eleme Turu'nda ise Neftçi'yi 3-1 ve 2-1'le geçti. Play-off'ta da Mircea Lucescu'nun takımı Dinamo Kiev'i ise 3-2 ve 1-0 yenerek namağlup ünvanını sürdürdü.

Güneş, Trabzonspor maçını unutturmak istiyor

Trendyol Süper Lig’de Trabzonspor’a 3-0 kaybederek 24 maç sonra yenilgi yaşayan Kara Kartal’da teknik direktör Şenol Güneş, yarın UEFA Konferans Ligi’nde oynayacakları Club Brugge karşılaşmasıyla birlikte yeni bir çıkış başlatmak istiyor. Elemelerde 6 maçta 6 galibiyet alarak D Grubu’na geçiş yapan Beşiktaş’ın hocası, Belçika’da oynayacakları müsabakada etkin bir görüntü ortaya koyup hem turnuvaya 3 puanla başlamayı hem de takımın üstündeki kara bulutları uzaklaştırmayı hedefliyor. Bu doğrultuda dün yapılan takım antrenmanı öncesinde oyuncularıyla bir araya gelen başarılı çalıştırıcının önemli ifadeler kullandığı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor taraftarlarından Şenol Güneş'e tepki
Habere Git

Beşiktaş'tan TFF'ye fikstür tepkisi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Club Brugge’le oynayacakları maç öncesinde TFF’ye fikstür tepkisi göstermişti. Tecrübeli hoca, “Daha önce nasıl bizim Adana Demirspor maçını tehir ettilerse şimdi de o araya koydular. Samsunspor’da tehir ettiler daha geçe koydular. Avrupa’ya girmemiz garanti olduktan sonra istedikleri gibi karar aldılar. Bunlara diyecek bir şeyimiz yok. Alınan kararlara uyacağız. Bu zorlu fikstürde takımı değiştirerek oynatmak zorundayız. Başka çözüm bulamayız. Şikayet etmeye gerek yok alınan kararlar bu. Doğru karar-yanlış karar daha önce niye tehir ettiler onu da bilmiyorum. Avrupa’ya girmemiz için biz talep etmiyoruz ki sen karar veriyorsun. Diyecek bir şeyimiz yok.” sözlerini sarf etmişti.

Club Brugge ile 4. randevu

Beşiktaş, Club Brugge ile Avrupa kupalarında 4. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında oynanan 3 maçın 2'sini Belçika temsilcisi, 1'ini ise siyah-beyazlılar kazandı.

Beşiktaş, 2006-2007 sezonunda UEFA Kupası grup aşamasında oynanan mücadeleyi 2-1 kazandı. Club Brugge ise 2014-2015'te UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda oynanan müsabakalardan 2-1 ve 3-1'lik skorlarla galip ayrıldı.

Club Brugge'ün karnesi

Club Brugge, bu sezon ligde ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 12 müsabakaya çıktı.
Norveçli Ronny Deila'nın teknik direktörlüğünü yaptığı Belçika temsilcisi, söz konusu maçlarda 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşadı.

Club Brugge-Beşiktaş maçındaeksikler

Ev sahibi ekip Club Brugge ile temsilcimiz Beşiktaş'ta maçı öncesinde sakat ya da cezalı futbolcu bulunmuyor.

Yeni transferlerden Eric Bailly'nin teknik direktör Şenol Güneş'in tercih etmesi halinde kadroya dahil edilmesi bekleniyor.

Beşiktaş'ta Tayyip Talha Sanuç, Emrecan Uzunhan, Umut Meraş ve Gökhan İnler ise UEFA kadrosunda yer almıyor.

Club Brugge-Beşiktaş maçına Belaruslu hakem

Beşiktaş’la Club Brugge arasında bugün oynanacak karşılaşmayı Belaruslu hakem Aleksei Kulbakov yönetecek. UEFA’nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Jan Breydel Stadı’nda TSİ 22.00’de oynanacak karşılaşmada Belarus Futbol Federasyonu’ndan Aleksei Kulbakov düdük çalacak. Dmitri Zhuk ve Oleg Maslyanko’nun yardımcı hakem olarak görev alacağı maçta Dzmitry Dzmitryieu ise dördüncü hakem olarak sahada yer alacak.

Club Brugge - Beşiktaş muhtemel 11'leri

  • Beşiktaş: Mert, Rosier, Bailly, Amartey, Masuaku, Hadziahmetovic, Demir Ege, Gedson, Rashica, Muleka, Aboubakar
  • Club Brugge: Mignolet, Sabbe, Mechele, Spileers, De Cuyper, Onyedika, Vetlesen, Skoras, Olsen, Vanaken, Thiago

Club Brugge-Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Jan Breydel Stadı'nda oynanacak ve saat 22.00'de başlayacak Club Brugge-Beşiktaş maçı EXXEN'den canlı yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler