Kartal, Fernando Santos ile 4 maçtır kaybetmiyor

Ali Bozkurt
19.02.2024 - 22:03 | Son Güncellenme: 19.02.2024 - 22:10

Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Beşiktaş, sahasında karşılaştığı Konyaspor’u 2-0 mağlup etti. Siyah-beyazlılar, Fernando Santos yönetiminde çıktığı son 4 müsabakada yenilgi yüzü görmedi.

Kartal, Fernando Santos ile 4 maçtır kaybetmiyor

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Beşiktaş, sahasında karşılaştığı Konyaspor’u 2-0 mağlup etti. Siyah-beyazlılar, Fernando Santos yönetiminde çıktığı son 4 müsabakada yenilgi yüzü görmedi. Santos’un öğrencileri, bu süreçte Süper Lig’de Trabzonspor ve Konyaspor’u mağlup ederken, Kayserispor deplasmanından ise 1 puanla döndü. Siyah-beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası’nda karşılaştığı Antalyaspor’a karşı da üstünlük kurdu.

Beşiktaş’ın gol yememe serisi 3 maça çıktı

Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Beşiktaş, sahasında Konyaspor’u 2-0 mağlup etti. Puanını 40’a yükselten ve haftayı dördüncü sırada kapatan Kartal, savunmadaki başarısıyla da dikkat çekiyor. Siyah-beyazlılar, Konyaspor müsabakasıyla gol yememe serisini 3 maça çıkardı. Ligin 24. haftasında konuk ettiği Trabzonspor’u 2-0 mağlup eden Kara Kartal, bir sonraki hafta Kayserispor’la golsüz berabere kalmıştı.

Beşiktaş, iç sahada Konyaspor’a mağlup olmuyor

Beşiktaş, Konyaspor’u konuk ettiği son 9 karşılaşmada rakibine boyun eğmedi. Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Beşiktaş, sahasında karşılaştığı Konyaspor’u 2-0 mağlup etti. Siyah-beyazlılar, bu maçla birlikte yeşil-beyazlılara iç sahada oynadığı son 9 müsabakada galibiyet şansı tanımadı. Kartal, bu süreçte rakibini 7 kez eli boş gönderirken 2 kez de berabere kaldı. Fernando Santos’un öğrencileri, Konyaspor ile 28 Şubat’ta Tüpraş Stadyumu’nda Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasında bir kez daha karşı karşıya gelecek.

Semih Kılıçsoy, ligde 8. golünü attı

Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Beşiktaş, sahasında Konyaspor’u 2-0 mağlup etti. Siyah-beyazlıların golleri 49. dakikada genç futbolcu Semih Kılıçsoy ve 71. dakikada Cenk Tosun’dan geldi. Semih, attığı bu golle ligdeki gol sayısını 8’e yükseltti.

Bu sezon Süper Lig’de 13 müsabakaya çıkan 18 yaşındaki oyuncu, Trabzonspor ve Rizespor ağlarını 2’şer, Hatayspor, Kasımpaşa, Fatih Karagümrük ve Konyaspor filelerini 1’er kez sarstı. Semih Kılıçsoy’un, UEFA Avrupa Konferans Ligi elemelerinde de 1 golü bulunuyor.

Beşiktaş evinde 4 maçtır kaybetmiyor

Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Beşiktaş, Tüpraş Stadyumu’nda oynadığı Konyaspor mücadelesini 2-0 kazanmayı başardı. Siyah-beyazlılar, bu galibiyetle evinde oynadığı son 4 maçta 3. galibiyetin almış oldu. Kartal, söz konusu süreçte Adana Demirspor’la da berabere kalmıştı.

Beşiktaş, evinde son yenilgisini 5 Ocak 2024 tarihinde ligin 19. haftasında Kasımpaşa’ya karşı 3-1’lik skorla aldı. Kara Kartal, ayrıca sahasındaki bu seride ağlarında da gol görmedi.

Senin için hazırladığımız haberler