Fenerbahçe-Kayserispor Maçı Sonrası Hikmet Karaman'dan Kasket Açıklaması

Akın Ungan
09.02.2022 - 00:10 | Son Güncellenme: 09.02.2022 - 00:20

Süper Lig'de 'kasket' modası yayılıyor. Abdullah Avcı'dan sonra Hikmet Karaman'ın da maçlara kasketle çıkması merak konusu oldu. Karaman 'kasket' sorusunu yanıtladı.

Fenerbahçe-Kayserispor Maçı Sonrası Hikmet Karaman'dan Kasket Açıklaması

AJANSSPOR HABER

Bu sezon Süper Lig'e damga vuran Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı'dan sonra Yukatel Kayserispor hocası Hikmet Karaman da son zamanlarda maçlara kasketle çıkıyor.

İlk olarak Abdullah Avcı taktı

Kasket modasını Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı başlattı. Avcı, birçok maça kasketle çıktı. Abdullah Avcı'nın neden kasket kullandığı futbolseverler arasında tartışılmaya başlandı.

Abdullah Avcı'dan Ahmet Suat Özyazıcı'ya saygı

Avcı, maçlarda neden kasket taktığını şöyle anlattı: "Ahmet Suat Özyazıcı'nın kupalı ve kasketli fotoğrafı vardı. Benim de başımda kasketim var. Nasıl iz bıraktığın, neler yaptığın önemli. Kupa alıp saygı görüyorsam bu da çok önemli."

İlgini Çekebilir
Kayserispor, Türkiye'de Fenerbahçe'nin sezonunu bitirdi
Habere Git

Kasketli Hikmet Karaman

Fenerbahçe maçı öncesi ve sonrası yaptığı basın açıklamalarına Hikmet Karaman da kasketle çıktı. Son saniye golüyle 1-0 kazanılan maçın ardından Hikmet Karaman'ın bir uğur deneyip, denemediği merak edildi.

İlgini Çekebilir
İbrahim Akdağ: "İlahi adalet devreye girdi!"
Habere Git

Hikmet Karaman: "Kafamda saç yok, üşüyoruz takıyoruz!"

Yayıncı kuruluşta açıklamalarda bulunan Hikmet Karaman'a neden kasket taktığı soruldu. Karaman şu yanıtı verdi: "Abdullah Avcı'nın taktığı kasketle arasında stil farkı var. Kafamızda saç yok. Üşüyor. Takıyoruz. İyi oluyor diye düşünüyorum. Umarım siz de öyle düşünüyorsunuzdur."

Senin için hazırladığımız haberler