Kayode "Takım savunmasında gelişmemiz gerek"

05.01.2021 - 18:06 | Son Güncellenme: 05.01.2021 - 18:06

Süper Lig’in 17. haftasında Sivasspor, Yeni Malatyaspor'a konuk oldu. Yeni Malatya Stadyumu'nda gerçekleşen karşılaşmada Sivasspor, Yeni Malatyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Maç sonrası Sivassporlu futbolcular Erdoğan Yeşilyurt ve Kayode açıklamada bulundu.

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig’in 17. haftasında Sivasspor, deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaştı. Yeni Malatya Stadyumu'nda gerçekleşen karşılaşmada Yiğidolar, Yeni Malatyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Maç sonrası Sivassporlu futbolcular Erdoğan Yeşilyurt ve  Olarenwaju Kayode açıklamada bulundu.

Sivasspor'un sağ kanat oyuncusu Erdoğan Yeşilyurt maç sonrası yaptığı açıklamada "Her zaman amacım takıma katkı sağlamak ancak bugün yeterli olmadı. İki puan kaybettik. Maça iyi başlamıştık, golü de erken bulduk ama şanssızlıktan gol yedik. İkinci yarıda istediğimiz futbolu oynayamadık. Keşke kazansaydık." ifadelerini kullandı.

Sivasspor'un Nijeryalı futbolcusu Olarenwaju Kayode ise Genel olarak iyi oynadık. Birçok pzosiyona girdik ama bunun dışında takım savunmasında gelişmemiz gerek. Buna dikkat etmeliyiz. Buna çalışacağız. Bir sonraki maçta kesin bir şekilde galibiyet almalıyız.

Senin için hazırladığımız haberler