Kayserispor ve Sivasspor taraftarlarından İstanbul'da dostça buluşma

Orhan Gülek
26.05.2022 - 18:17 | Son Güncellenme: 26.05.2022 - 18:27

Ziraat Türkiye Kupası final maçında bu akşam Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda karşılaşacak olan Yukatel Kayserispor ve Demir Grup Sivasspor taraftarları İstanbul'da dostluk görüntüleri sergiledi.

Kayserispor ve Sivasspor taraftarlarından İstanbul'da dostça buluşma

AJANSSPOR - HABER

Ziraat Tükiye Kupası final maçında bu akşam Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda karşılaşacak olan Yukatel Kayserispor ve Demir Grup Sivasspor taraftarları İstanbul'da dostluk görüntüleri sergiledi. 20.45'teki karşılaşma öncesinde İstanbul'u gezen futbolseverler birlikte poz verdiler.

Sultanahmet ve Ayasofya Cami önünde buluştular

Sivasspor ve Kayserispor taraftarları İstanbul'a gelirken yollardaki mola yerlerinde birbirlerine saldırarak gerginlik yaşasalar da, farklı grupların İstanbul'daki buluşmasında sıcak görüntüler yaşandı. İstanbul'un tarihi mekanlarını birlikte gezen Kayserispor ve Sivasspor taraftarlarından bir grup, Sultanahmet ve Ayasofya Cami önünde birlikte resim çektirerek dostluk mesajı verdiler.

Ne olmuştu?

Demir Grup Sivassspor ile Ziraat Türkiye Kupası finalinde Yukatel Kayserispor ile oynayacağı maça giden her iki takım taraftarlar arasında yol güzergahında istenmeyen olaylar yaşandı. Taşlı saldırılar nedeniyle otobüslerin camlarının kırıldığı olaylar nedeniyle İçişleri Bakanlığı’nın talimatıyla güvenlik tedbirleri artırıldı. Taşkınlık çıkardığı belirlenen bazı taraftarlar jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Ziraat Türkiye Kupası Finali Kayserispor - Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Kayserispor ile Sivasspor kozlarını paylaşacak. 26 Mayıs Perşembe günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20:45'te başlayacak. Mücadele A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. 

Senin için hazırladığımız haberler