Kayserispor'da Hikmet Karaman'ın yerine Volkan Demirel mi geliyor?

Orhan Gülek
31.05.2022 - 22:26 | Son Güncellenme: 31.05.2022 - 23:14

Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası finaline kadar çıkan Kayserispor’da 4.Hikmet Karaman döneminin sona ereceği ve yerine Volkan Demirel'in geleceği iddia ediliyor.

Kayserispor'da Hikmet Karaman'ın yerine Volkan Demirel mi geliyor?

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor’da yeni sezon planlaması tüm hızıyla devam ediyor. 9 oyuncunun sözleşmesi biterken yeni bir iddia ortaya atıldı. Yerel basından KayserisporTV'nin haberine göre; Teknik Direktör Hikmet Karaman ile yollar ayrılacak yerine ise Fatih Karagümrük ile yollarını ayıran Volkan Demirel getirilecek.

Kayserispor'da 4. Karaman dönemi sona mı eriyor?

2021-2022 sezonunun ikinci haftasında takımın başına geçen Hikmet Karaman, Türkiye Kupası’nda final heyecanı yaşadı. Karaman ligi ise 12 galibiyet, 11 beraberlik ve 15 mağlubiyetle tamamladı. İddiaya göre;  sarı-kırmızılı ekipte 4.kez görev alan tecrübeli hoca ile yollar ayrılacak.

Kayserispor'un Volkan Demirel ile görüştüğü iddia ediliyor

Teknik Direktör konusunu kamp dönemi başlamadan bitirmek isteyen sarı-kırmızılı yönetim, ilk olarak Fatih Karagümrük ile yollarını ayıran Volkan Demirel ile görüştü. İlk görüşme olumlu geçerken transferin önümüzdeki günlerde belli olması bekleniyor. Öte yandan Hatayspor'da istifa eden Ömer Erdoğan ile Samsunspor'da prensip anlaşmasına varan fakat sözleşme imzalanmayan Çağdaş Atan da sarı kırmızılı yönetimin teknik direktör adayları arasında bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Fatih Karagümrük, Volkan Demirel ile yollarını ayırdı! İşte sebebi...
Habere Git

Süper Lig'de 22 maçta 10 galibiyet

Süper Lig'in 2021-2022 sezonunun 17. haftasında Francesco Farioli'nin yerine kırmızı-siyahlıların başına geçen Volkan Demirel, takımının başında toplam 25 müsabakaya çıktı.

Senin için hazırladığımız haberler