Kayserispor'da Türkiye Kupası maçı öncesi Mario Gavranovic sevinci

Orhan Gülek
23.05.2022 - 18:05 | Son Güncellenme: 23.05.2022 - 18:09

Kayserispor’un başarılı İsviçreli golcü oyuncusu Mario Gavranovic, Perşembe günü oynanacak Türkiye Kupası maçında forma giyebilecek. İşte tüm detaylar...

Kayserispor'da Türkiye Kupası maçı öncesi Mario Gavranovic sevinci

AJANSSPOR - HABER

Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor ile Sivasspor karşı karşıya gelecek. 2007-2008 sezonunda Türkiye Kupası kazanan Kayserispor, bu kupayı bir kez daha müzesine götürmek için mücadele edecek. Tarihinde hiç Türkiye Kupası bulunmayan Sivasspor ise bir tarih yazarak bu kupayı kaldırmak istiyor.  Kayserispor’un İsviçreli golcü oyuncusu Mario Gavranovic, Perşembe günü oynanacak Türkiye Kupası maçında forma giyebilecek.

Mario Gavranovic'in sakatlığı geçti

Perşembe günü Sivasspor ile Türkiye Kupası maçında karşılaşacak Kayserispor'da forvet futbolcusu Mario Gavranovic forma giyebilecek. Sakatlığı geçen ve Sivasspor ile oynanan son lig maçında 45 dakika oynayan Gavranovic, Perşembe günü İstanbul'da oynanacak Türkiye Kupası final maçında sarı kırmızılı forma ile mücadele verecek.

Mario Gavranovic'in performansı

Teknik direktör Hikmet Karaman'ın ilk 11'de şans vereceği isim, bu sezon 26 Süper lig maçında 10, 3 Türkiye Kupası maçında da 2 gol attı.

Senin için hazırladığımız haberler