"Kazansaydık, rahatlayacaktık"

13.04.2015 - 13:04 | Son Güncellenme: 13.04.2015 - 13:04

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta, sahasında Turgutluspor'la golsüz berabere kalan Ofspor'un teknik direktörü Hasan Vezir, "Turgutluspor maçını kazansaydık, rahatlayacaktık" dedi.

Vezir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Turgutluspor karşısında tüm lige bedel bir maça çıktıklarını söyledi.

Sahalarında kazanmaları gereken bir maçtan beraberlikle ayrıldıkları için üzgün olduklarını dile getiren Vezir, önlerinde 3 maç daha bulunduğunu ifade etti.

Bu maçlardan avantajlı skorlarla ayrılmaya çalışacaklarını belirten Vezir,  dar bir kadroyla mücadele ettiklerini ancak buna rağmen ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını kaydetti.

Şans faktörünün yanlarında olmadığını, özellikle gol yollarındaki şanssızlıklarının sürdüğüne işaret eden Vezir, şöyle konuştu: "Turgutluspor maçı dengeli başladı. İlk yarının tamamlanmasına 10 dakika kala üstün oynamaya başladık. Baskı kurup, pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik. Turgutluspor maçını kazansaydık, rahatlayacaktık."

Ofspor'un ligde kalacağını vurgulayan Vezir, lig bitmeden hiçbir şeyin bitmeyeceğini, sıkıntılı süreç sonunda ligde kalan taraf olacaklarını sözlerine ekledi.

Senin için hazırladığımız haberler