Kenan Koçak'tan Dresden açıklaması!

02.06.2020 - 17:10 | Son Güncellenme: 02.06.2020 - 17:30

Almanya 2. Ligi'nde Hannover 96'yı çalıştıran Kenan Koçak, Dresden ile oynayacakları maç öncesinde konuştu. Koronavirüs sebebiyle maçlara çıkmak istemediği günlerde sıkça tartışılan Dresden ile oynayacakları maçın önemine dikkati çekti.

DIŞ HABER/AJANSSPOR

Almanya 2. Ligi'nde Hannover 96'yı çalıştıran Kenan Koçak, son hafta deplasmanda Sandhausen ile oynadıkları maçta farklı duyguları tattı. Eski takımına karşı görev yapan Türk teknik adam, sahadan 3-1'lik yenilgiyle ayrıldı.

Kenan Koçak, Dresden'in hafife alınmaması gerektiğini söyledi

Koçak, Hannover'e yakışan bir oyun ortaya koymadıklarını dile getirdi. Dresden karşısında alacakları galibiyetin önemine vurgu yapan Koçak, rakibin ligde son sırada olması sebebiyle hafife alınmaması gerektiğini oyuncularına anlattı.

"Dresden dezavantajlı"

Son maçta yaşanan sakatlıklar olduğunu söyleyen Kenan Koçak, "Bu sorunlar bizim için bir mazeret olamaz. Aynı oyunu tekrarlamak istemiyoruz. Unutmak isstediğimiz bir gündü. Analiz ettik ve tartıştık. İyi bir performans gösterme borcumuz var. Önümüze bakıyoruz. Dresden, koronavirüs dönemi de göz önüne alındığında dezavantajlı. Bu maçı kazanmak zorunda olduklarını da biliyoruz. Ona göre bir planımız olacak" diye konuştu.

Hannover ligde kaçıncı sırada?

Hannover 96, ligde 28 maçta 36 puan topladı. Ligde 11. sırada yer alan Kenan Koçak ve öğrencileri, 3 Haziran'da (yarın) sahalarında Dinamo Dresden ile karşı karşıya gelecek.

Senin için hazırladığımız haberler