Lazio'nun Ryan Kent transferinde flaş gelişme! Transfer iptal oldu

Akın Ungan
01.02.2024 - 22:04 | Son Güncellenme: 01.02.2024 - 22:10

Son dakika haberleri | Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı Ryan Kent'in, Serie A ekibi Lazio'ya transferi iptal oldu. İşte tüm detaylar...

Lazio'nun Ryan Kent transferinde flaş gelişme! Transfer iptal oldu

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İskoçya Ligi devi Rangers'tan sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olan Ryan Kent, İsmail Kartal ve ekibi tarafından beklediği süreleri bulamadı. Sarı-Lacivertliler'in performansını yetersiz bulduğu İngiliz futbolcunun Serie A temsilcisi Lazio'ya gitmesi bekleniyordu.

Kent transferi iptal oldu

Sky Italia'nın haberine göre Lazio'nun Ryan Kent transferi iptal oldu. Sarı-Lacivertli yönetimle masaya oturan ve anlaşma sağlayan Lazio, Kent'i ikna edemedi.

Kent alacaklarını almadan gitmek istemedi!

Sezon başında Fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşmeye imza atan Ryan Kent, alacaklarını almadan Sarı-Lacivertli kulüpten ayrılmayı reddetti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe altyapısındaydı, İtalya'ya transfer oldu!
Habere Git

Yabancı kontenjanı için gözden çıkarıldı

Fenerbahçe, 27 yaşındaki futbolcuyu takımdan göndererek ya da sözleşmesini dondurarak yabancı kontenjanında elini rahatlatmak istiyor. Sarı-Lacivertliler'in kadrosunda şu an 17 yabancı futbolcu bulunuyor.

Ryan Kent'in istatistikleri

Fenerbahçe'ye sezon başında transfer olan Ryan Kent, bu sezon 15 maçta forma giydi. Bu maçların 8'ine ilk 11'de başlayan Kent, 1 gol ve 1 asistlik performans gösterdi. Transfermarkt verilerine göre İngiliz oyuncunun güncel piyasa değeri 7 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler