Kim Man Jae, Serdar Aziz'e özendi! / Serie A haberi

Cüneyt Muharremoğlu
13.11.2022 - 13:18 | Son Güncellenme: 13.11.2022 - 13:26

İtalya'da Napoli, Udinese'yi 3-2 yenerken Fenerbahçe'den transfer edilen Kim Min Jae, Serdar Aziz'in Giresunspor maçında yaptığı hatayı adeta kopya çekti.

Kim Man Jae, Serdar Aziz'e özendi! / Serie A haberi

AJANSSPOR DIŞ HABER

Serie A'da eşi benzeri pek görülmeyen bir performansa imza atan ve hiç yenilgi yüzü görmeyen Napoli, 15. maçta 13. galibiyetini Udinese karşısında 3-2'lik skorla aldı.  Karşılaşmaya Napoli'nin Fenerbahçe'den transfer ettiği iki futbolvu Eljif Elmas ile Kim Min Jae damgasını vurdu.

Eljif Elmas'tan 1 gol, 1 asist

Diego Armando Maradona Stadyumu'nda oynanan maçın 15. dakikasında Napoli'nin Fenerbahçe'den transfer ettiği Eljif Elmas, Victor Osimhen'in attığı golün asistini yaptı. 31. dakikada Zielinski farkı ikiye çıkarırken 58'de Eljif Elmas harika bir gole imza attı ve takımını 3-0 öne geçirdi.

Udinese az daha geri dönüyordu

Karşılaşamada birçok pozisyondan yararlanamayan Napoli, Udinese'nin Ilija Nestrovski'nin 79. dakikada ayağından bulduğu gole engel olamadı. Fark ikiye düştükten sonra Napoli'nin Fenerbahçe'den transfer ettiği Güney Koreli Kim Min Jae'den 82. dakikada büyük bir hata geldi.

İlgini Çekebilir
Napoli'den Kim Min-Jae kararı! 50 milyon Euro
Habere Git

Aynı Serdar Aziz gibi topu kaptırdı

Napoli stoperi, Fenerbahçe-Giresunspor'da Serdar Aziz'in ayağındaki topu kaptırdığı pozisyondaki hatanın aynısını yaptı. 82. dakikada Kim Min-Jae, çalım atmak isterken 56'da Tolgay Arslan'ın yerine giren Lazar Samardzic'e topu kaptırdı. Samardzic'in şutu ağlara gitti. Fenerbahçeli Serdar Aziz'de 81. dakikada topu Giresunsporlu Borja Sainz'a kaptırmış ve pozisyon golle sonuçlanmıştı.

Napoli, Udinese maçının görüntüleri

Karşılaşmanın kalan dakikalarında Udinese atakları sonuç getirmedi ve Napoli sahadan 3 puanla ayrıldı. İşte maçın özeti... 

Kim Min Jae'den özür

Maçın ardından Kim Man Jae, sosyal medyasından özür mesajı yayınladı. Güney Koreli futbolcu, "Takım arkadaşlarımdan ve taraftarlardan en içen şekilde özür diliyorum.  Taraftarlarımız sayesinde kazandık. Hatalar beni daha güçlendirecek. Bir dahaki sefere takıma daha iyi destek olacağım" dedi. 

Üst üste 11. galibiyet

Serie A'da üst üste 11. galibiyetini alan Napoli, 41 puanla en yakın rakibi Lazio'nun 11 puan önünde açık ara lider durumda bulunuyor. Luciano Spaletti yönetimindeki Napoli, Dünya kupası arasının ardından Inter ile karşılaşacak. 

Senin için hazırladığımız haberler