Kim Min-jae'den Şaşırtan Açıklama! Özür Dilemek Zorunda Kaldı...

İsa Kethüda
29.03.2023 - 11:43 | Son Güncellenme: 29.03.2023 - 11:49

İtalya Ligi takımlarından SSC Napoli forması giyen Fenerbahçeli eski oyuncu Kim Min-jae, Güney Kore-Uruguay maçı sonrası şaşırtan bir açıklama yaptı...

Kim Min-jae'den Şaşırtan Açıklama! Özür Dilemek Zorunda Kaldı...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Napoli forması giyen ve şampiyonluğa koşan Fenerbahçeli eski oyuncu Kim Min-jae, dün hazırlık maçında Uruguay'a 2-1 yenildikleri maç sonrası flaş açıklamalarda bulundu.

"Milli takım yerine sadece kulübüme odaklanmak istiyorum"

Güney Kore basınına konuşan başarılı oyuncu, "Zihinsel olarak çok yorgunum. Şu an için milli takım yerine sadece kulübüme odaklanmak istiyorum. Hiçbir şeyim yok" dedi.

Kim Min-jae'nin açıklamaları tepki çekti, özür diledi

Milli Takım yerine kulübü Napoli'ye odaklanmak istediği açıklamasını yapan ve büyük tepki alan Kim Min-jae, bir özür mesajı yayınladı.

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus için flaş iddia: "Lobi yapıyor!"
Habere Git

"Sözlerime şaşıran herkesten özür dilerim"

Güney Koreli oyuncu mesajında, "Sözlerime şaşıran herkesten özür dilerim. Ufak bir sakatlık geçirdim ve iyileştim. Çok maç oynadım ve hiç dinlenmeye fırsatım olmadı. Zihinsel olarak çöktüm ve bu açıklaması yaptım. Tekrar bizi destekleyen taraftarlarımızdan özür diliyorum" ifadelerini kullandı. 

Birçok takım peşinde

Öte yandan, 26 yaşındaki yıldız oyuncunun ismi PSG, Roma, Manchester United ve Tottenham gibi takımlarla anılıyor. 

65 milyon Euro

Serbest kalma bedeli 65 milyon Euro olan yıldız oyuncu, bu sezon forma giydiği 35 karşılaşmada 2 gol ve 1 asist kaydetti. Başarılı oyuncunun İtalyan kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam ediyor.

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus için flaş iddia: "Lobi yapıyor!"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler