Kızılcabölükspor, ikide iki peşinde

27.08.2015 - 13:17 | Son Güncellenme: 27.08.2015 - 13:17

Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta ilk haftayı Tekirdağspor galibiyetiyle kapatan Kızılcabölükspor, ikinci hafta deplasmanda oynayacağı Zonguldak Kömürspor maçının hazırlıklarına başladı.

Haber - Fotoğraf: Sebahattin ALP

Teknik Direktör Hasan Şermet ve yardımcıları nezaretinde Şirinköy Stadı’nda gerçekleşen antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idman 5’e 2 nin ardından çift kale maçla tamamlandı. Çift kale maçta Hakan Akman attığı gollerle gol şov yaparken, Burak Yılmaz, Yasin Akyol ve Fatih Yiğen dikkat çeken isimler oldu. Antrenmanda oyuncuların neşeli halleri dikkatlerden kaçmadı.

Şirinköy Stadı’nda gerçekleşen antrenmanı Kulüp Başkanı Osman Duran ve Futbol Şube Sorumlusu Halil Tun’da yakından takip etti 

Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Hasan Şermet, sezona 3 puanla başladıkları için mutlu olduklarını belirterek, hafta sonu Zonguldak Kömürspor ile zorlu bir maça çıkacağız. Çalışmalarımız sürüyor. Bu maça konsantre olacağız’ diye konuştu.

Tekirdağspor karşısında 90 5 dakika da galibiyeti getiren golü atan Kıvanç Salihoğlu ise ‘Lige galibiyetle başladığımız için çok mutluyuz. Bu yıl hedefimiz her zaman üst sıralar olacaktır. İçerde dışarda maç ayırt etmeden her maça kazanmak için çıkacağız. İnşallah galibiyetlere devam ederiz” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler