Koç ve Kıraç ailesini yıkan haber! Vefat etti...

15.09.2020 - 11:02 | Son Güncellenme: 15.09.2020 - 11:02

Merhum iş insanı Vehbi Koç'un kızı, İnan Kıraç'ın eşi Suna Kıraç, 79 yaşında hayatını kaybetti. Suna Kıraç kimdir, Ali Koç'un neyi oluyordu? Neden vefat etti? Tüm ayrıntılar haberde...

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un halası vefat etti. Sarı-lacivertliler, yaşamını yitiren Suna Kıraç için başsağlığı mesajı yayınladı. Suna Kıraç'ın bir süredir ALS hastalığı ile mücadele ettiği biliniyordu. İşte ayrıntılar...

Ali Koç’un halası Suna Kıraç vefat etti

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada, “Başkanımız Ali Koç’un halası Suna Kıraç’ın vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.  Cumhuriyet değerleriyle yetişmiş iş insanı Suna Kıraç’a Allah’tan rahmet; Koç ve Kıraç Ailelerine, Başkanımız Ali Koç’a ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Suna Kıraç kimdir?

Vehbi Koç’un kızı olan Suna Kıraç; 3 Haziran 1941 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Arnavutköy Amerikan Kız Koleji’ni ve ardından da Boğaziçi Üniversitesi Bankacılık ve Finansman bölümünü bitirdi.

Suna Kıraç, 1999’da, Koç Holding’e, iş dünyasına ve Türk çocuklarının eğitimine katkılarından dolayı London Business School tarafından “Onur Üyeliği”ne layık görülmüştü. Suna Kıraç, Ali Koç’un da halası oluyordu.

Senin için hazırladığımız haberler