Kocaman çelme takarsa...

17.03.2017 - 09:08 | Son Güncellenme: 17.03.2017 - 09:08

F.Bahçe ile Konya, bugün Kadıköy’de sıradışı bir puan savaşı verecek. Kanarya yenerse, ligde 3’te 3 yapacak ve ilk iki iddiasını güçlendirecek. Maçı daha önemli kılan ise Advocaat’la halefi gösterilen Aykut Kocaman’ın çarpışacak olması... Futbolseverler, her sonucu çok konuşulacak bir mücadele izleyecek.

Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında bugün sahasında Atiker Konyaspor'u konuk edecek. Süper Lig'de son iki maçını kazanmasına rağmen lider Beşiktaş'ın 10 puan gerisinde haftaya 4. sırada giren sarı-lacivertliler, bugün de kazanıp 3'te 3 yapmak ve milli maç arasına biraz olsun moralli girmek istiyor. Fenerbahçe 'nin eski teknik direktörü Aykut Kocaman yönetimindeki Atiker Konyaspor ise son 6 haftada sadece 1 kez galibiyet sevinci yaşadı. Ligde 9. sırada bulunan yeşil-beyazlılar, son olarak sahasında Medipol Başakşehir'e 3-0 mağlup oldu. Ligin ilk yarısındaki maçı Fenerbahçe, Emenike'nin penaltı golüyle 1-0 kazanmıştı.

ÇELME TAKARSA YILDIZI PARLAYACAK
Bu maçı önemli ve ilginç kılan, bir puan mücadelesinden daha çok teknik direktörleri... Bir yanda sezon sonunda ayrılacak olan, lig bitmeden bile görevi bırakabileceği konuşulan Dick Advocaat, diğer yanda ise halefi gösterilen Aykut Kocaman... Bugün Advocaat'ın F.Bahçe'si kazanırsa, Konya'da yaşadığı başarısız periyota (3 mağlubiyet, 2 beraberlik, 1 galibiyet) bir halka daha ekleyecek olan Kocaman'ın sarı-lacivertli takımın gelecek planları arasında yer almasını sorgular hale getirecek. Konya'nın galibiyeti ise Kocaman'ın yıldızını parlatacak, Fenerbahçe için önünü daha da açacak.

Fotomaç

Senin için hazırladığımız haberler