Kocaman: 'En zor rakibiniz kendinizsiniz'

14.04.2018 - 11:13 | Son Güncellenme: 14.04.2018 - 11:13

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman: Bu hafta Galatasaray-Başakşehir maçı var. Biz Sivas’ta kazandığımız sürece bu haftayı iyi kapatacağız. En zor rakibiniz kendinizsiniz. Sakın hata yapmayın.

Kanarya geçtiğimiz hafta kazanarak kritik bir virajı dönmüştü. G.Saray’ın G.Birliği yenilgisi sonrasında Sarı-Kırmızılar’la fark 3’e düştü. Sarı-Lacivertliler’in Başakşehir’le arasındaki mesafe ise 5 puan (59-54). Bugün Sivas deplasmanına çıkacak F.Bahçe’de Teknik Direktör Aykut Kocaman futbolcularını motive etti. Tecrübeli çalıştırıcı, “Galatasaray’la Başakşehir oynayacak. Bu maç nasıl biterse bitsin biz kazandığımız sürece haftalı karlı kapatacağız. Kesinlikle hata istemiyorum” dedi.

TAM KADRO SEViNCi

Kocaman, “En zor rakibiniz kendinizsiniz. Sorumluluğunuz büyük. Kazanıp bekleyin. Önümüzdeki haftalarda da seri galibiyetler almalıyız” dedi. Öte yandan F.Bahçe uzun bir aradan sonra Sivas deplasmanına tam kadro gidecek. Aatif’ın cezası sona ererken takımda sakat oyuncu bulunmuyor. Sarı-lacivertli ekipte, Soldado, İsmail ve Dirar sarı kart ceza sınırında ki isimler. Bu oyuncular, Sivasspor karşısında sarı kart görmeleri durumunda ligin 30. haftasındaki Antalyaspor maçında forma giyemeyecek.

REKOR KIRACAK

Aykut Kocaman, Sivas maçıyla kulüp tarihinin resmi maçlarda en fazla müsabakaya çıkan çalıştırıcısı olacak. 191. kez Fenerbahçe’nin Teknik Direktörü olarak saha kenarında yer alacak Kocaman, sarı-Lacivertli takımla 111 galibiyet, 43 beraberlik, 36 yenilgi yaşadı. Eski rekor 190 karşılaşmayla Christoph Daum’a aitti. (Akşam)

Senin için hazırladığımız haberler