"Kocaman sezon bitmeden gelebilir"

16.03.2017 - 19:46 | Son Güncellenme: 16.03.2017 - 19:46

AJANSSPOR - Fenerbahçe ve Konyaspor forması giyen, yeşil beyazlı formayla 2003-04 sezonunda 33 maçta attığı 25 golle Süper Lig'de gol kralı olan eski milli futbolcu Zafer Biryol, Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe'yle anlaştığına dair bilgiler aldığını söyledi. 

Ajansspor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Biryol, "İki camiayı da iyi tanıyorum. Konuştuğum insanlar bana Aykut hocanın gelecek sezon Fenerbahçe'de çalışacağı yönünde bilgiler veriyorlar. Görüntü o . Henüz net bir açıklama yok. Hani gol koklamak diye bir şey vardır ya, Böyle bir koku geliyor. Sezinliyorum bunu. Ama iki taraftan da şu anda resmi açıklama yok. O yüzden yüzde yüz bir şey demiyorum.  Her iki taraf da topu taca atıyor. Sanki olacak gibi. Aykut hoca İstanbul'da uzun süre futbol oynadı. Fenerbahçe'yi en iyi bilen teknik direktör. Ve bu teknik direktörler  Anadolu'da fazla kalamıyorlar. Aykut hoca da onu görüyorum. Aykut Kocaman Fenerbahçe'de olacak gibi" dedi.  

Teknik direktör Zafer Biryol, Konyaspor'un Fenerbahçe'ye yenmesi durumunda Kocaman'ın sezon sonu beklenmeden göreve getirilebileceğini de belirtti: "Eğer Konyaspor kazanırsa, Aykut hocanın gelişi 100'de 95'se, 100'de 100 olabilir"

Yasal uyarı: Kaynak gösterilmeden kullanılamaz 

Senin için hazırladığımız haberler