Kocatepe: ''Üniversite sporlarını Artvin'e getireceğiz''

10.09.2015 - 14:56 | Son Güncellenme: 10.09.2015 - 14:56

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Türkiye Üniversite Sporları Federasyon yönetim kurulunu Artvin ‘de ağırlayarak Kenti Üniversite sporları merkezi haline getirmek için görüşlerini aktardı..

Hayati Akbaş

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu, yönetim kurulu toplantısı Artvin Belediyesi Kafkasör Sosyal Tesislerinde yapıldı.

Toplantıya Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer, Genel Sekreter Erdoğan Çelebi ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Tamer ve beraberinde ki heyet Artvin’de bir dizi incelemelerde bulunduktan sonra Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’yi makamında ziyaret edip forma ve plaket takdim ettiler.

Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Kemal Tamer ve yönetim kurulu üyelerini Artvin’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yeni dönemde Artvin Çoruh Üniversitesinde BESYO bölümünün de açılacağını belirten Başkan Kocatepe, “Amacımız önümüzdeki yıllarda üniversite sporlarının çok sayıda katılımla yapıldığı bir şehir oluruz. Çalışmalarımızı ve taleplerimizi sayın Başkanımıza aktardık. Başkanımızın da destekleriyle gelecek yıllarda çok sayıda üniversite ve sporcunun katılımıyla gerçekleştirebileceğimiz spor organizasyonları şehrimize kazandıracağız” dedi.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Kemal Tamer, Yönetim kurulu olarak Artvin’de bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Tamer Artvin’de üniversite sporlarıyla ilgili neler yapılabileceğiyle hakkında Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’yle görüştüklerini belirtti. Başkan Kocatepe’nin organizasyonlarla ilgili talepleri olduğunu söyleyen federasyon Başkanı Tamer, Başkanımızın taleplerini karşılayabileceklerini ifade etti. Gelecek yıllarda Artvin’e üniversiteleri getirip daha çok katılımı sağlayarak bu bölgeyi tanıtmak istediklerini söyleyen Tamer, “ Artvin ülkenin biraz Kuzey-Doğusunda olması nedeniyle bu doğa harikası güzel memleketi insanlar ihmal ediyorlar benim gibi. Bende ilk kez geliyorum Artvin’e. Aslında bu bölge her yıl ziyaret edilmesi gereken bir bölge. İnsanıyla, doğasıyla her şeyiyle çok güzel. Burada üniversite faaliyetlerini başlatalım ve artıralım istiyoruz. Bu vesileyle bizleri burada çok güzel ve sıcak bir şekilde karşılayan eski dostumuz, arkadaşımız ve federasyonumuza çok büyük katkısı olmuş bir insan olarak Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Kocatepe’ye çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaretin ardından heyet Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Duman’ı makamında ziyaret ederek Çoruh Üniversitesi hakkında detaylı bilgi aldı. Federasyon yetkilileri Artvin Belediyesi Marina Sosyal Tesisleri Artvin Sofrasın’ da yenilen yemek ardından ilimizden ayrıldılar. 

Senin için hazırladığımız haberler