Konyaspor, Giresunspor'u yenerek, Trabzonspor'un peşini bırakmadı!

04.02.2022 - 21:42 | Son Güncellenme: 04.02.2022 - 23:09

Konyaspor ile Giresunspor karşılaştı. Maçı kazanan Konyaspor, Trabzonspor'un peşini bırakmadı. Konya ve Giresun'un ligdeki durumu nedir? İşte detaylar...

Konyaspor, Giresunspor'u yenerek, Trabzonspor'un peşini bırakmadı!

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Konyaspor, sahasında Giresunspor'u konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmazken, 65. dakikada gelen gol ile ev sahibi takım maçtan galip ayrıldı. Konyaspor'un tek golünü Z. Bytyqi attı.

Gelecek maç Trabzon'da

Giresunspor karşısında aldığı galibiyet ile moral bulan Konyaspor, gelecek hafta lider Trabzonspor ile şampiyonluk mücadelesi yolunda çok önemli bir maça çıkacak. Karadeniz ekibi Süper Lig'de topladığı 54 puan ile zirvede bulunuyor. 48 puanlı Konyaspor ise Trabzon'un en yakın takipçisi. Bu mücadele 13 Şubat Pazar günü, Trabzon'da oynanacak.

Ligde ikinciler

Konyaspor, geride kalan 23 maçta topladığı 48 puan ile ligin 2. sırasında yer aldı. 14 galibiyet, 6 beraberlik, 3 mağlubiyet alan Konya, 35 gol atıp, 16 gol yedi.

Giresunspor'un ligdeki durumu

Konyaspor karşısında alınan mağlubiyet ile 16. sırada kalan Giresunspor, sezondaki kötü gidişatına devam etti. 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 12 mağlubiyet alan Giresun, 22 kez rakip fileleri havalandırırken, 26 şutu ise kalesinde gol olarak gördü. Böylece küme düşme hattından yalnızca 2 puan ileride yoluna devam etti.

Senin için hazırladığımız haberler