Transfer | Konyaspor'a İskoç stoper

Akın Ungan
25.01.2024 - 22:17 | Son Güncellenme: 25.01.2024 - 22:21

Son dakika | Süper Lig takımı Konyaspor, Belçika 1. lig ekiplerinden KV Mechelen'in stoperi David Bates'i transfer etmek istiyor. İşte tüm detaylar...

Transfer | Konyaspor'a İskoç stoper

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Devre arası transfer çalışmalarına devam eden Konyaspor'da listeye yeni bir isim dahil oldu. Stoper bölgesine yeni bir takviye arayışındaki Konyaspor İskoç stoper ile görüştü.

Fransız basınından Foot Mercato'da yer alan habere göre; Konyaspor, Belçika 1. lig  ekiplerinden KV Mechelen'in stoperi David Bates ile ilgileniyor.

Resmi teklif hazırlığı

Savunmasını güçlendirmek isteyen Konyaspor, stoper bölgesine yeni transfer hedefini belirledi. Yeşil-beyazlılar, David Bates ile ön görüşmeyi yaptı. Konyaspor oyuncunun kulübü KV Mechelen'e kısa sürede resmi teklif yapmaya hazırlanıyor.

İlgini Çekebilir
Flaş transfer | Galatasaray - İstanbuspor maçı bitti, gidiyor!
Habere Git

Stoper tranferi öncelik

Transfer çalışmalarına devam eden Konyaspor'da öncelik stoper bölgesini güçlendirmek. David Bates ile görüşmelerine devam eden Konyaspor, geçtiğimiz günlerde Sırp stoper Filip Damjanovic ile de 2.5 yıllık anlaşmaya varmıştı.

David Bates'in istatistikleri

David Bates, 2022-2023 sezonunda Belçika 1.lig ekiplerinden KV Mechelen'e transfer oldu. 1.93 boyundaki stoper, 1.5 sezonda 40 maça çıkarken 4 de gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler