Konyaspor-Giresunspor Maçının Ardından İlhan Palut'dan Açıklamalar

Akın Ungan
04.02.2022 - 22:33 | Son Güncellenme: 04.02.2022 - 22:45

Konyaspor ile Giresunspor karşılaştı. 1-0 skor ile maçta galip gelen Konyaspor'da teknik direktör İlhan Palut ve kaleci Erten Ersu açıklamalarda bulundu.

Konyaspor-Giresunspor Maçının Ardından İlhan Palut'dan Açıklamalar

Spor Toto Süper Lig'de Konyaspor ile Giresunspor karşı karşıya geldi. Ligin 24. haftasında oynanan mücadeleyi 1-0 skor ile Konyaspor kazandı. Maçın ardından Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut, maçı değerlendirdi ve gelecek hafta oynayacakları Trabzonspor müsabakası hakkında açıklamalarda bulundu.

"Golü bulmak çok önemliydi"

İlhan Palut, "İlk yarı tamamen oyuna hakim bir Konyaspor vardı. İkinci yarının ilk 15 dakikası istediğimiz gibi başlayamadık. Alan bulmakta zorlandık. Paul ve Zymer gibi dar alanda daha becerili oyuncuların oyuna girmesini uygun gördük. Golü bulmak çok önemliydi." dedi.

"Yere sağlam basmaya başladık"

Başarının sırrını açıklayan teknik adam, "Tesisin içine girildiğinde bir sevgi ortamı var. Oyuncular, antrenörler, çalışanlar bu kulübe isteyerek geliyor. Taktik plana inanan bir oyuncu grubu var. Sonuçlar iyi geldikçe yere sağlam basmaya başladık. İnşallah böyle ligin sonuna kadar devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

"Takımımdan beklentim karakterli oyuna devam etmeleri"

Gelecek hafta lider Trabzonspor deplasmanında oyanayacaklar karşılaşma için açıklama yapan İlhan Palut, "Trabzonspor maçında kendi futbolumuzu oynamaya gideceğiz. Sonuç ne olur gerçekten bilmiyorum ama takımımdan beklentim karakterli oyuna devam etmeleri." ifadelerini kullandı.

"Bence en önemli nokta burası"

Konyaspor'un file bekçisi Erten Ersu, "Galip geldiğimiz için çok mutluyuz. İçerde ve dışarda galip gelmek için oynuyoruz. Tabii ki süre bulmak çok önemli, özellikle kaleci için. Aldığım süreyi iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. En başta çok iyi bir hocamız var, belli bir sistemimiz var. İçerde çok iyi bir arkadaşlığımız var her yerde herkes çok iyi anlaşıyor. Bence en önemli nokta burası. Çünkü herkes çok iyi anlaşıyor." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler