Konyaspor'un Ryan Babel İçin Transfer Girişimi Olumsuz Sonuçlandı

Salim Manav
08.02.2022 - 18:53 | Son Güncellenme: 08.02.2022 - 18:56

Galatasaray'da son dakika transfer haberi: Süper Lig takımı İttifak Holding Konyaspor'un kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu Ryan Babel transferinden sonuç çıkmadı. Detaylar haberimizde...

Konyaspor'un Ryan Babel İçin Transfer Girişimi Olumsuz Sonuçlandı

Salim MANAV - AJANSSPOR 

Spor Toto Süper Lig'in iddialı takımı transferin son saatlerinde Galatasaray'dan Ryan Babel için atağa kalktı.

Babel transferi için önce Artem Kravets'le yollarını ayıran yeşil-beyazlılar sonrasında Babel için girişimde bulundu. Fakat bu girişimlerden sonuç çıkmadı. 

Sol kanada transfer olmadı

Sol kanatta Serdar Gürler'in Başakşehir'e gitmesinden sonra birçok adayı gündemine alan Konya ekibi bu pozisyon için önce Adana Demirspor'dan Metehan Mimaroğlu ile sonra da Fenerbahçe'den Burak Kapacak ile temas sağladı ama sonuç alamadı.

Babel transferi olumsuz sonuçlandı

Transferin son saatlerinde G.Saray'ın Hollandalı yıldızı Babel için girişimde bulunan yeşil-beyazlılarda bu transfer olumsuz sonuçlandı.

27 maçta sadece 2 gole katkı

Kariyerinde Ajax, Liverpool, Hoffenheim, Kasımpaşa, Al-Ain FC, Deportivo La Coruña, Beşiktaş, Fulham ve Galatasaray takımları bulunan 35 yaşındaki Surinam asıllı Hollandalı kanat oyuncusu, bu sezon sarı-kırmızılı takımda 27 maçta görev aldı ve 1 gol, 1 asist yaptı.

Babel'in maaşı ne kadar?

Galatasaray sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 35 yaşındaki Hollandalı kanat oyuncusu Ryan Babel, sarı-kırmızılı takımdan yıllık 2.5 milyon Euro garanti ücret kazanıyor.

Senin için hazırladığımız haberler